Komşular Dizisi Seza Kimdir? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Güncelleme: 5 Kasım 2017 : 16:15
0

Komşular , Fox Tv’nin bu sezon ki yeni projelerinden olan dizi, 6 kasım pazartesi günü ekranlara merhaba diyecek. Komşular dizisi, No 9 yapım şirketinin öncülüğünde ekranlarımıza gelecek. Birbirinden ünlü ve usta isimlerle iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan dizinin konusu kadar oyuncuları da bekleyenlerin merak konusu. Sizler için Komşular dizisi oyuncu kadrosu hakkında araştırma yaptık. İşte bunlar dan bir tanesi sizler için haberimizde. Komşular Dizisi Seza Kimdir? Yaşı, Boyu, SevgilisiKomşular Dizisi Seza, aslında hepimizin yakından tanıdığı mankenlik ve oyunculuk yapan Sema Şimşek’tir.

 Komşular Dizisi Seza yani Sema Şimşek,  1976 yılında Almanya’da doğmuştur. 1.78 boyunda ve 58 kilo olan güzel oyuncu, Lise çağlarında mankenlik yapmaya başlayan güzel oyuncu 1994 yılında Best Model of The World yarışmasına katılmıştır ve dördüncü olmuştur. 2001 senesinde Burak Hakkı ile evlenmiş ancak 11 sene sonra boşanmışlardır. 9 yaşında Rüzgar adında bir erkek çocuğa sahip olan Şimşek, 2002 yılında rol aldığı Azad dizisi ile ilk oyunculuk deneyimine başlamıştır.

Kurtlar Vadisi Pusu, İstanbul Şahidimdir ve Terkedilmiş dizilerinde de ekranlarımıza gelen güzel oyuncu, Dabbe 6 filminde de oynamış ve sinema filmi hayatına merhaba demiştir. Fox Tv’de günlük yayınlanan; kadrosunda Oğuz Şenol, Sema Şimşek, Arda Esen,Gizem Altunay, Elif Karagöz, Derin İnce, Belgin Alptekin gibi isimlerin yer aldığı Komşular dizisinde Seza karakterini canlandırmaktadır. 


Komşular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri<<<tıkla


Komşular Dizisi Tanıtım Fragmanı;