Komşular Dizisi Demir Kim? Kariyeri, Yaşı, Gerçek Adı


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 23:57
0

Gündüz kuşağı dizilerine bir yenisi daha eklendi. Komşular ismiyle yayınlanacak olan dizi Fox TV’de ekran macerasına başlıyor. Dizide Demir rolü ile izleyici karşısına çıkan oyuncu Mustafa Barış Koçkar Kimdir? 

Med Yapımın yapımcılığını üstlendiği Neigbours isimli diziden uyarlama olacak olan Komşular dizisinin senaryosunu  Zehra Çelenk kaleme alıyor. Dizi 60’ın üzerinde ülkeye satılmış ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Biz Komşular dizisinin ülkemizde de tutacağını düşünüyoruz.

Komşular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Dizinin oyuncu kadrosunda yeni yüzlerin yanında daha önce ekranlarda gördüğümüz tanıdık isimlerde yer alıyor. Dizinin dikkat çeken isimlerinden bir tanesi de Demir karakterini canlandıran Mustafa Barış Koçkar. Mustafa Barış Koçkar kimdir? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? İşte Ayrıntılar…

Komşular Dizisi Demir Kimdir? Mustafa Barış Koçkar 1987 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 2006 yılında Kadıköy Halk Eğitim Deneme sahnesinde oyunculuk eğitimi aldı. Halen İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Kariyer hayatı boyunca Beş İnsan Bir Çatı, Erkek Olmanın Dayanılmaz Ağırlığı gibi oyunların yanı sıra Elveda Rumeli dizinde rol almıştır.

2017 yılında Feda isimli bir sinema filminde rol alan Mustafa Barış Koçkar’ın bu filmi, Montpellier Mediterranean Film Festivalinde de gösterilmiştir.

Siz Demir karakterinin oyunculuğunu nasıl buldunuz? Mustafa Barış Koçkar’ın performansını beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Mustafa Barış Koçkar Videosu