Komşular Dizisi Buse Kim? Gerçek Adı ve Kısaca Hayatı


Güncelleme: 6 Kasım 2017 : 19:23
0

Fox’un yeni günlük dizisi Komşular ekran macerasına tüm hızıyla başladı. Dizide Buse karakteriyle karşımıza çıkan Merve Güran kimdir? Dizideki rolüyle dikkat çeken oyuncunun gerçek hayatı hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Dizi uzun süren tanıtımların ardından büyük beklentilerle ekrana geldi. Star Tv’de Adını Sen Koy ve Beni Affet dizilerini gölgede bırakacak bir projeyi ekrana getiren Fox umarız istediği başarıyı yakalar.


Komşular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri<<<Tıkla


Buse karakteri dizinin erkek başrol oyuncusu Engin ile sevgili olacak. Engin daha önce Adını Sen Koy dizisinde Mert karakteriyle karşımıza çıkan Ali Oğuz Şenol. Engin ile Busenin diziye eğlenceli diyalogları damga vuracak.

Daha çok genç isimlerin yer aldığı kadrosuyla adından söz ettiren Komşular dizisinin konusu da oldukça ilgi çekici. Med Yapımın yapımcılığını üstlendiği Neigbours isimli diziden uyarlama olacak olan Komşular dizisinin senaryosunu  Zehra Çelenk kaleme alıyor. Dizi 60’ın üzerinde ülkeye satılmış ve büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başarmıştır. Biz Komşular dizisinin ülkemizde de tutacağını düşünüyoruz.

Komşular Dizisi Buse Kimdir? Merve Güran 1993 İstanbul doğumlu genç oyuncu Aşkın Bedeli dizisinin yanı sıra Masumiyet, Aşk-ı Cümbüş ve Tartuffe isimli tiyatro oyunlarında rol almıştır. Kendisine yeni dizisinde başarılar dileriz.

Siz Komşular dizisi Buse karakterini nasıl buldunuz? Engin ve Buse çiftini uyumlu buldunuz mu? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.