Komşular Dizisi Beliz Kim? Gerçek Adı, Kariyeri


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 22:18
0

Fox’un yeni günlük dizisi Komşular çok yakında başlıyor. Geniş oyuncu kadrosuyla Adını Sen Koy ve Beni Affet dizilerini gölgede bırakmayı amaçlayan dizide Beliz karakterini canlandıran Derin İnce Kimdir? Dizinin güzelliğiyle dikkat çeken isimlerinden Beliz ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Komşular dizisi 30 ekim pazartesi ilk bölümü ile yayın hayatına başlayacak. Avusturya’da uzun süre yayınlanan bir diziden uyarlanan Komşular’ın kadrosunda Ali Oğuz Şensoy, Derin İnce, Gizem Altunay, Zafer Demircan, Kevork Türker, Serap Önder gibi önemli isimler yer alıyor. 

Komşular Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Komşular Dizisi Konusu – Ne Zaman Başlayacak?

Komşular Dizisi Beliz Kimdir? Derin İnce 1998 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Dil Sanatları Öğretmenliği Bölümünde eğitimine devam etmektedir. Kariyerine oyuncu olarak devam etmek isteyen İnce aynı zamanda bu alanda eğitimler almaktadır.

Derin İnce profesyonel anlamda ilk oyunculuk deneyimini ödüllü bir film olan Yağmurlarda Yıkansam  adlı sinema filmiyle yaşamıştır.

Kendisi gelecek vaat eden yetenekli bir oyuncu. Henüz 19 yaşında olan Derin İnce Komşular dizisinde Beliz rolünü üstlenecek. Kendisine yeni projesinde başarılar diliyoruz.

Sizler Beril karakterinin performansını nasıl buldunuz? Derin İnce’nin oyunculuğu hakkında ne düşünüyorsunuz?  Fikirlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.