Klavye Delikanlıları Dizisi Kerem Kimdir? Gerçek Adı Sevgilisi


Güncelleme: 11 Eylül 2017 : 23:35
1

Klavye Delikanlıları Kerem kim? Klavye Delikanlıları dizisindeki Kerem karakterini kim canlandırıyor? Klavye Delikanlıları dizisinde Kerem karakterine can veren oyuncu Kaan Yıldırım kimdir?

Klavye Delikanlıları dizisi, son zamanların oldukça modası olan bir söylemi dizi olarak ekranlara taşımaya geliyor. Birçok olay karşısında gerçek hayatta söz sahibi olmaktan çekinen insanların sosyal medyada her olaya müdahil olması yeni dizinin konusunu oluşturuyor.

Klavye Delikanlıları Bayram Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler

Sosyal medya, insanların gerçek hayatta sahip olmadıkları ya da olamadıkları özellikleri varmış gibi göstermelerini sağlayan bir ortammış gibi görülüyor. Dizide de bu duruma göndermeler yapılıyor. Bayram ve Kerem’in bu macerasını anlatan dizisindeki Kerem karakteri biz de sizler için araştırdık.

Klavye Delikanlıları Kerem Kimdir? Kaan Yıldırım Kimdir?

1986 doğumlu olan oyuncu İngiltere’de lisans eğitimini tamamlamıştır. Londra Branel Üniversitesi Pazarlama bölümünden mezun olmuştur. Kayıp isimli dizi ile bir anda dikkatleri üzerine çeken oyuncu dizi kısa süreli olduğu için kendisini tam anlamıyla ifade edememiştir. Asıl tanınmasını sağlayan dizi Ulan İstanbul olmuştur.

2014 yılında Adı Mutluluk dizisi ile ekranlarda olmaya devam etmiştir. Adı Mutluluk dizi setinde tanıştığı kendisi gibi oyuncu olan Ezgi Eyüpoğlu ile hayatını birleştirmiştir. 2016 yılında Kalbim Yangın Yeri dizisinde rol alan oyuncunun bu dizisi izleyenleri çok etkileyemediği için yayından kısa sürede kaldırılmıştır.

Klavye Delikanlıları dizisinde Kerem karakterini canlandıran oyuncuya yeni dizisinde başarılar diliyoruz. Siz oyuncuyu bu dizide beğendiniz mi? Sizce dizideki oyunculuğu nasıl? Görüşlerinizi yazabilirsiniz.

Comments are closed.