Kızlarım İçin Sumru Öldü mü Diziden Ayrıldı mi


Güncelleme: 5 Aralık 2017 : 23:42
0

Sali akşamlarının yıldızı parlayan dizileri arasına kısa sürede girmeyi başaran Kızlarım İçin dizisinde nefesler tutuldu. Bu hafta ki bölümde Sumru annesinin olmesinjn ardindan yasadigi vicdan azabina dayanamaz ve intihar etme girişiminde bulunur. Akıllara Kızlarım İçin Sumru oldu mu ölecek mi diziden ayrıldı mi ayrılacak mı gibi soruları getirdi. Kızlarım İcin Sumru diziden neden ayrıldı gibi soruların cevabı sizler için haberimizde 

Kızlarım için dizisinde Sumru karakterine hayat veren Elifcan Ongurlar bu hafta ki bölümde kendisini denize atarak intihar etti. Annesinin babasını aldatmasını kendisine yediremedi. O kadar ki babası onlar için durmadan çalışır yorgunlugu ise kizlarine ekmek getirebilmenin vermiş olduğu onur ve gururla yok olur giderdi. Her gece eve geldiginde kızlarından sevgi saygı görmüş olsa da eşinden beklediği ilgiyi sevgiyi görememiş ve evi edi yüzünden ona zindan olmuştu.

Herşeye rağmen evliliğini sürdüren sürdürmeye çalışan onurlu gururlu babaya onu aldatan bi eş ve bunu kizi sumru nun gözleri önünde gerçekleştiren bi anne. 

Bütün bunlara şahit olan Sumru istemeden kötü bir olaya vesile olur. Kizlarim icin sumru uzun bi kavganın sonunda annesini iteklemesiyle yere düşmedi bir olur ve oracikta hayatini kaybeder.

Bunun ağırlığını taşıyamayan sumru ise intihar etti. Ve kendisini ablasının gözleri önünde denize artı. 

Fakat ölmedi diziden ayrılmadı ve dizi kaldığı yerden devam ediyor