Kızlarım İçin Selva Kimdir? Gerçek Adı Kariyeri


Güncelleme: 28 Kasım 2017 : 08:39
0

28 Kasım salı akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Kızlarım İçin, başarılı oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor.  Dizide Yaşar’ın en büyük kızı Selva karakterini canladıran oyuncu kimdir? Kızlarım İçin Selva kimdir? Gerçek adı, kariyeri, oynadığı diziler, hayatı ve dizideki rolü hakkında tüm merak edilenler.

Kardeşlerin en büyüğü Selva evli bir çocuk annesidir.  Lisede tanıştığı ilk aşkı Çetin ile kaçarak evlenmiştir. Kaynanasıyla birlikte yaşayan Selva çok zor şartlar altında olmasına rağmen asla şikayet etmez. Her konuda kendisini suçlu ve  eksik görür ve kimseye derdini anlatmaz. Kim ne derse evet der. Fakat her şeye rağmen ne kaynanasına ne de eşine yaranamaz. Selva’nın tek dayanağı oğludur. Hayatının dönüm noktası, kocasının metresini eve getirmesi ve onuda kardeşlerinin yanına bırakmasıyla olacaktır.

Dizideki her bir karakterin ayrı bir hikayesi var. İzleyen herkesin kendi hayatından izler bulacağı tam dram ve hüzün dizisi. Yaşar 5 kız çocuğu sahibi iyi kalpli bir babadır. Kuşlar gibi özgür olmaları için her birine kuş isimleriyle hayat veren baba, kızlarının hayatlarını kendisi anlatıyor. Duygu ve hüzün yüklü hikayesiyle tam bir aile dizisi olan Kızlarım İçin, izleyenler tarafından çok sevilecek.

Kızlarım İçin Selva Kimdir? Sanem Yeles 

1988 İstanbul doğumlu genç oyuncu Kiralık Aşk dizisiyle tanınmıştır. Sahne sanatlarına yönelik eğitimini Odunpazarı Belediye Gösteri ve Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü ve Venüs Dans Okulu Latin Dansları eğitimi almıştır. Mor Menekşeler, Kiralık Aşk ve Kızlarım İçin dizilerinde rol almıştır.


Kızlarım İçin Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede?<<<tıkla


Kızlarım İçin Selva karakterini nasıl buldunuz? Dizideki performansını beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.