Kızlarım İçin Egemen Kim? Gerçek Adı Oynadığı Dizi Ve Filmler


Güncelleme: 9 Kasım 2017 : 20:09
0

Geçtiğimiz sezon Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Koray karakteriyle izlediğimiz Anıl Tetik, yeni sezonda Kızlarım İçin kadrosuna dahil oldu. Dizide Egemen karakterini canlandıracak olan genç oyuncu hakkında merak edilenleri sizler için araştırdık. İşte Ayrıntılar…

Üzerinde uzun zamandır çalışılan Kızlarım İçin dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. İlk olarak Katilin Kızları olarak açıklanan dizi son dakika değişikliğiyle ismini Kızlarım İçin olarak değiştirdi.

Kızlarım İçin Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri-Kim Kimdir?

Fikret Kuşkan, Tuvana Türkay, Elifcan Ongurlar, Ahsen Eroğlu, Sibel Taşçıoğlu, Özgün Çoban ve Anıl Tetik gibi başarılı isimler yer alıyor.

İffet, Dila Hanım, Kaçak, Hanımın Çiftliği ve İstanbul Sokakları gibi projelerin de senaristliğini üstlenen  Zülküf Yücel’in kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Mesude Eraslan yapıyor.

Dizinin dikkat çeken isimlerinden Egemen karakterini canlandıran Anıl Tetik kimdir dizideki rolü ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler…

Anıl Tetik Kimdir?

Genç oyuncu 1 Temmuz 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur.  Kadir Has Üniversitesi’nde Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezundur. 2012 yılında fenomen yarışma programı Survivor ile adını duyurmuştur.  Daha sonra  Alemin Kıralı ve Hayat Bazen Tatlıdır dizilerinin kadrosunda yer almıştır.

Siz Kızlarım İçin dizisinde Egemen karakterini nasıl buldunuz? Anıl Tetik rolünün hakkını veriyor mu? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.