Kızım Dizisi 11.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 00:13
0

Her Cuma günü izleyicisini ekrana kilitleyen Tv8’in ilgi ile takip edilen Kızım dizisinin 11. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Kızım dizisi Cuma günü saat 20.00 de Tv8 de 11.bölümü ile ekranlarda olacak.  Öykü  bu bölümde annesinin kim olduğunu öğrenir.  Asu, Cemal ve babasının isteğini yerine getirerek Öykü’yü almaya gelir. Hepimiz Asu’nun Öykü’yü isteyerek üzerine almadığını biliyoruz. Demir Öykü’nün annesinin Asu olduğunu duyunca çok şaşırır. Fakat kızının hasta olduğunu bilen Demir Asu’ya annelik konusunda hiç güvenmiyor ve  Öykü’nün sağlığından endişe ediyor. Öykü ise bu duruma pek şaşırmış değildir. Fragmanda gördüğümüz üzere Asu, Öykü’yü Demir’in elinden almayı başarır. Fakat Asu’nun gidecek hiçbir yeri yoktur. Asu Öykü’yü babasından ayrılmakta haklı mıydı peki.  Asu’nun Demirden habersiz Öykü’yü okuldan almasına Demir nasıl bir tepki verecek? Asu Öykü’yü nereye götürüyor? Yaşanan gelişmelerden Öykü’nün nasıl etkileneceği ise merak konusu. Tüm bu soruların cevabı Cuma akşamı saat 20.00 de TV8 ekranlarında izleyici ile paylaşılacaktır.

 

 

Kızım Dizisi Asıl konusu

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı  hiç istememektedir.

Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır. Öykü bu sırrı ile mücadele etmeye çalışacaktır.Küçük yaşta bir kızın hayatını anlatan kızım dizisi kısa sürede büyük bir ilgi gördü.

Oyuncular

Buğra Gülsoy
Leyla Lydia Tuğutlu
Beren Gökyıldız
Serhat Teoman
Tugay Mercan