Kırgın Çiçekler Songül Öldü mü? Gökçe Akyıldız Diziden Ayrılıyor mu? İşte Ayrıntılar


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 11:49
16

Atv nin bir zamanlar reyting rekortmeni olan dizisi Kırgın Çiçeklerde yaprak dökümü başladı. Başrollerinde Toprak, Feride, Eylül, Serkan, Nazan, Zehra, Macide, Neriman, Hediye, Gökçe Akyıldız (Songül), Hazar Motan (Cemre), Çağla Irmak (Kader), Aleyna Solaker (Meral), Güney gibi isimlerin yer aldığı Kırgın Çiçeklerden Gökçe Akyıldız Songül diziden ayrılma kararı aldı. Kırgın Çiçekler Songül diziden neden ayrıldı? Kırgın Çiçeklerden Gökçe Akyıldız diziden gerçekten ayrılıyor mu

Kırgın Çiçekler Songül Öldü mü? Gökçe Akyıldız Diziden Ayrılıyor mu? sorularına bir bir yanıt vermeden önce son bölümden yani 109.bölümden biraz bahsedelim. Geçen zamanın üstünden artık Serkan ve Nazan yüz yüze gelir ve ciddi ciddi konuşur. Serkan’ın kardeşi Defne ise Yavuz’un gerçek babası olduğunu öğrenir fakat Yavuzu çok iyi tanıdığı için içi içini yese de Yavuz artık evlerine yerleşmiştir.

Bu arada Kader ise zor durumdadır. Evini satmak üzereyken Yavuz bu durumla ilgileneceğini söyler ve bu olaya onları inandırmıştır. Olayları bu şekilde yola girdiğini düşünen herkes beklemedikleri bir anda büyük bir şok yaşarlar. 

Gelelim asıl konumuza. Kırgın Çiçekler Songün öldü mü ölecek mi diziden ayrılıyor mu? sorularına. Evet Kırgın Çiçeklerden Songül karakteri çıkacak. Daha önce Songül’ün diziden ayrılacağı haberleri gelmişti. Oyuncu hamile olduğunu öğrenince bu şekilde dizide devam edemeyeceğini düşünerek ayrılma kararı almıştı. Fakat senaristlerin isteği üzerine hamile olarak diziye devam etti. Şimdi ise artık hamileliğinin son dönemlerini yaşayan Gökçe Akyıldız Kırgın Çiçeklerden çocuğunu dünyaya getirebilmek için ve bebeğiyle daha fazla zaman geçirebilmek adına diziden ayrılacak.

 

16 YORUMLAR

  1. bitmesini istemiyorum ya final olmasın neden oluyor ki yani bi pazartesi günüm var dizi izlediğim okadar

  2. Lütfen dizi final yapmasın songül sende kal gitme bu dizi muhteşem kızlar harikasiniz

  3. Hiç bitmesin dizi masum değiliz olmasın kırgın çiçekler bitmesin herşey kaderin yüzünden oldu zaten meralide ceza evine gönderdi

Comments are closed.