Kırgın Çiçekler Sezon Finalinde Kızlar Öldü mü? Kimler Ölecek Kimler Kalacak


Güncelleme: 10 Haziran 2017 : 21:14
11

Atv’nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler’in sezon finalinde kızlar gerçekten öldü mü? Dram dolu hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen dizinin sezon finalinde büyük bir şok yaşandı.

Kader’in annesi Banu kızların yurduna gelerek yurdu ateşe verdi. Psikolojik sorunlar yaşayan Banu’nun kızları ölümle tehdit etmesi üzerine Kader dayanamadı ve senden korkmuyorum diyerek annesinin üzerine yürüdü. Bir süre mücadele ettikten sonra Kader bıçaklandı. Bu sırada ateş odayı iyice sardı. Kızların hepsi gazdan zehirlenerek bayıldı. Şimdi herkesin merak ettiği soru kızlar gerçekten öldü mü?

Yaptığımız araştırmalar ve sağlam kaynaklardan aldığımız bilgilere göre kızlar ölmeyecek. Çünkü dizi yeni sezon için 4 isimle anlaştı. Melisa Sözen, Aras Aydın, Gürbey İleri ve Miray Akay.

Yeni sezonda Aras Aydın Cemre’nin sevgilisini, Gürbey İleri ise Kader’in partnerini canlandıracak. Bunlardan yola çıkarak kızların yeni sezonda dizide olacaklarını söyleyebiliriz.

Geçtiğimiz sezonda benzer bir final yapmıştı Kırgın Çiçekler. 2. sezonda bizi şaşırtmadı ve yine akıllarda soru işareti bırakan bir sezon finaliyle karşı karşıyayız. Fakat diziye kimse veda etmeyecek. Her zaman olduğu gibi Toprak Öğretmen ve Feride Hanım kızların imdadına yetişecek.

Herkesin merak ettiği bir diğer soru ise Serkan bundan sonra Cemre ile mi sevgili olacak? Eylül-Serkan fanlarına güzel haberi verelim 3. sezonda Serkan Eylül’e geri dönecek. Çünkü yeni sezonda Aras Aydın diziye Cemre’nin sevgilisi olarak dahil olacak.

Sizin düşünceleriniz nedir? Sezon finalini beğendiniz mi? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler 88. bölüm fragmanı

11 YORUMLAR

  1. Ben bu diziyi çok beğeniyorum yeni bölümünü merak ediyorum sabırsızlıkla bekliyorum nolur öğrendiklerinizi aktarın

Comments are closed.