Kırgın Çiçekler Neden Erken Final Yapıyor? Neden Bitiyor


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 22:20
6

Atv’nin uzun soluklu dizilerinden Kırgın Çiçekler neden erken final yapıyor? 3 sezondur başarıyla yayınlanan ve geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Kırgın Çiçekler neden bitiyor? Pazartesi akşamları yayınlanan ve her kesimden insanın ilgiyle izlediği Kırgın Çiçekler’in final tarihi açıklandı. Fakat dizi severler dizi neden final yapıyor neden bitiyor sorularına yanıt aradı. İşte detaylar…

2018 sezonunda pazartesi akşamları yayınlanan güçlü yapımların arasında daha fazla tutunamayan Kırgın Çiçekler final kararını açıkladı. İlk iki sezon boyunca pazartesi akşamları zirveyi kimseye kaptırmayan Kırgın Çiçekler yeni sezonda aynı başarıyı gösteremedi. İstatistiksel veriler doğrultusunda reyting sıralamasında oldukça düşük kapatmaya başladı. Peki Kırgın Çiçekler dizisinin sonunu ne getirdi? 2015 yaz sezonundan itibaren yayınlanan ve hatırı ayılır bir izleyici kitlesine ulaşan Kırgın Çiçekler neden erken final yapıyor? Dizi neden bitiyor? 

Yetiştirme yurdunda yetişen 5 genç kızın yaşadıklarını konu alan Kırgın Çiçekler dramatik konusu ve hayatın gün yüzüne çıkmayan gerçekleriyle kısa sürede izleyenleri kendine bağlamayı başardı. Her birinin ayrı ayrı yürek burkan hikayesi çoğu zaman hepimizi ağlattı. Kayıplarıyla yeni katılan oyuncularıyla kalitesinden ödün verdi.

 

Başrollerinde Hazar Motan, Biran Damla Yılmaz, Aleyna Solaker, Gökçe Akyıldız, Çağla Irmak’ın Kaan Kasapoğlu, İpek Karapınar, Veda Yurtsever, Mehmet Aykaç, Zeynep Irgat, Elif Ceren Balıkçı, Cansu Fırıncı, Sacide Taşaner, Esra Dermancıoğlu ve Burak Tozkoparan gibi isimlerin yer aldığı dizi yayınlandığı dönemde pek çok ödüle de layık görüldü. Pazartesi akşamları yayınlanan dizi zirveyi kimseye kaptırmazken ani düşüşün sebebi ne oldu? Kırgın Çiçekler neden erken final yapıyor? 

Dizinin erken final yapma sebeplerinden biri aynı gün yayın hayatına başlayan dev yapımlar arasında kendini gösterememesi oldu. Show Tv’de reytingleri alt üst eden Çukur dizisi, Star Tv’de her hafta zirvenin sahibi olmayı başaran Söz ve Kanal D ekranlarında aşkın en imkansız halini izlediğimiz Siyah Beyaz Aşk dizisi, Kırgın Çiçekleri geride bırakarak final kararı almasında etkili oldu. Hepimizin bildiği gibi kanallar, reklam gelirleri azalan dizileri çok vakit kaybetmeden yayından kaldırıyor. Kırgın Çiçekler’de ne yazık ki bu sonla karşı karşıya geldi. Düşük reytingler diziyi erken final kararı almak zorunda bıraktı.

Kırgın Çiçekler neden erken final yapıyor sorusunun bir diğer nedeni ise dizinin başrol oyuncusu Gökçe Akyıldız’ın hamile olduğu için diziden ayrılmak istemesi oldu. Bilindiği üzere genç oyuncu geçtiğimiz yaz Mustafa Özyıldız ile dünyaya evine girmişti. Çocuk beklediği için diziden ayrılmak isteyen Gökçe Akyıldız bu konuda oldukça etkili oldu. Çünkü dizide önemli rollerden birine hayat veren ve geniş hayran kitlesine sahip olan Gökçe Akyıldız’ın diziden ayrılması zaten kalabalık bir izleyici kitlesinin kaybına yol açacaktır.

Diğer taraftan Kırgın Çiçekler neden erken final yapıyor neden bitiyor sorularının geçerli yanıtı olarak senaryonun tıkanmış olması yer alıyor. Senaristler Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu dizinin son bölümlerinde tekrara düşmeye başladı. Taciz, cinayet ve suç konuları sık sık işlenmeye başladı. Bu durum izleyiciyi artık sıkmaya başladı. Diziden eski tadını alamayan izleyici farklı heyecanlar aramaya başladığı için Kırgın Çiçekler’e olan ilgi azaldı. Ve kısa süre içinde Kırgın Çiçekler erken final yapmaya karar verdi.

Kırgın Çiçekler’in erken final kararı almasının en önemli nedeni ise dizinin başrol oyuncularının 4 yıldır aynı rolü canlandırmaktan sıkıldıkları ve kariyerlerine farklı  karakterlerle devam etmek istediklerini, başka projelerde yer almak istediklerini açıkladılar. Kırgın Çiçekler dizisinde yıldızı parlayan Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Gökçe Akyıldız ve Çağla Irmak oyunculuk kariyerlerine farklı alanlarda devam etmek için diziden ayrılmaya karar verdi. Kırgın Çiçekler neden bitiyor?


Kırgın Çiçekler Final Yapmasın Bitmesin


Özgür Çevik, İpek Karapınar, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan, Gökçe Akyıldız ve Çağla Irmak’ın yeni dizi projelerini en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız. Sitemizi takipte kalın.

Kırgın Çiçekler’in neden erken final yaptığı konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Kırgın Çiçekler bitmeli mi? Kırgın Çiçekler’in devam etmesini istiyorsanız bu konudaki düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

6 YORUMLAR

  1. Merhaba Adım Yiğit Ankara dan yazıyorum tabii dizinin yeni sezondaki bölümleri yıllardır seyrettiğimiz sıradan polisiye ve Aşk dizisi karışımı bi hale dönüştü O sapık Kemalin(Cansu Fırıncı) zavallı Eylülün(Biran Damla Yılmaz) başına gelenler her bölümü hepimizi ağlatan zırlatan ve inanılmaz gerginleştiren dizinin o havası kaçtı dizi çok sıradanlaştı KIRGIN ÇİÇEKLER sıradan bir dizi diğildi ve dizi oyuncularının yavaş yavaş ayrılmaları kızların aynı rolden sıkılmaları senaryonun tıkanması tabi diziyi finale götürdü.

  2. Çok güzel hiç bir Bölümü’nü kaçırmadım ama final olduğu için çoooooook üzüldüm ben çocuk Olduğum halde Songül, Eylül, Kader, Cemre ve Merale aşık oldum Songül’ün bebeği akılı aynı zamanda da tatlı

  3. Kırgın çiçekleri bitmesini istemiyorum.Dizi çok güzel devamını istiyoruz. DİZİ DEVAM ETSİN.

Comments are closed.