Kırgın Çiçekler 1 Ocak 2018 Pazartesi Neden Yayınlanmayacak?


Güncelleme: 26 Aralık 2017 : 10:39
0

3 sezondur başarısını devam ettiren Kırgın Çiçekler 1 Ocak 2018 pazartesi var mı yok mu? Ekranların uzun soluklu nadir projelerinden biri olan Kırgın Çiçekler yeni yılın ilk haftası yayınlanmayacak mı? Kırgın Çiçekler 1 Ocak pazartesi neden yok? Dizinin sıkı takipçileri tüm bu sorulara yanıt aradı. İşte ayrıntılar…


Siyah Beyaz Aşk 1 Ocak 2018 Var Mı Yok Mu?


Yeni yıl yaklaşırken en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında dizilerin yeni bölümleri var mı yok mu, sorusu oldu. Kırgın Çiçekler takipçilerine kötü haberi verelim yeni yılın ilk günü 1 Ocak pazartesi ne yazık ki dizinin yeni bölümü yayınlanmıyor. Kırgın Çiçekler 1 Ocak 2018 Pazartesi neden yayınlanmıyor? Sorusunun yanıtını verelim. Çünkü dizi oyuncuları ve ekibi yılbaşı nedeniyle kısa bir tatile çıkıyor. Tatil dönüşü tüm hızıyla çekimlere devam edilecek.

1 Ocak pazartesi yeni bölümü yayınlanmayacak olan tek dizi Kırgın Çiçekler değil. Aynı gün aynı saatlerde ekrana gelen Star Tv’nin yüksek reytingli dizisi Söz, Show Tv’nin fenomen projesi Çukur ve Kanal D’nin kısa sürede hızlı çıkış yakalayan dizisi Siyah Beyaz Aşk’ta 1 Ocak pazartesi yayınlanmayacak. O gün tüm dizilerin tekrar yada özel bölümleri ekrana gelecek.

İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Gökçe Akyıldız, Çağla Irmak, Hazar Motan, Aleyna Solaker, Mehmet Aykaç, Sacide Taşaner’in yanı sıra Hazal Benli, Tayanç Ayaydın ve Burak Tozkoparan gibi başarılı oyuncuların katılımıyla başarısını artıran Kırgın Çiçekler daha uzun yıllar yayın hayatına devam edecek.

1 Ocak 2018 pazartesi yeni bölümü yayınlanmayacak olan Kırgın Çiçekler, takipçilerini hayal kırıklığına uğrattı. Fakat dizi tatil dönüşü tüm heyecanıyla kaldığı yerden devam edecek.


2018 YILBAŞI KANALLARIN YAYIN AKIŞLARI<<<Tıkla


Kırgın Çiçekler yeni bölümleriyle her pazartesi Atv’de..

https://www.youtube.com/watch?v=fQR1YM0hXpw