Kırgın Çiçekler Serkan Ölecek Mi? Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 20:30
1

Kırgın Çiçekler dizisinde Serkan karakterini canlandıran Mehmet Aykaç diziden ayrılıyor mu? Kanser olan Serkan kanseri yenebilecek mi? Sağlığına kavuşacak mı?

3. sezonuyla Atv ekranlarındaki yerini alan Kırgın Çiçekler 90. bölümünde izleyiciye büyük üzüntü yaşattı. Dizide Serkan karakterini canlandıran Mehmet Aykaç’ın kanser olduğu öğrenildi. Cemre, Defne, Nazan hanım ve kızlar bu durum üzerine büyük üzüntü yaşadı.

Kırgın Çiçekler Komiser Ali Kimdir Oynadığı Diziler

Dizinin ilk sezonlarında Eylül’ün erkek arkadaşı olan Serkan karakteri daha sonra Cemre’den etkilenmeye başlamıştı. Eylül’le olan ilişkilerinde artık iki sevgiliden çok iki yakın arkadaş olduklarını fark etmelerinin üzerine ayrılmışlar ve Serkan Cemre ile sevgili olmuştu. Yeni sezona çok mutlu başlayan ikili Serkan’ın hastalığını öğrenince şok geçirdi.

Defne, Serkan‘ın öleceğini düşünerek ağlama krizlerine girdi. Nazan Hanım ise çocuğunu kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya olduğu için bir türlü kendisine gelemedi. Cemre ise Serkan’ın iyileşeceğine dair umudunu hiç yitirmedi.

Kırgın Çiçekler dizisinde Serkan karakteri başrollerden birisi. Bu nedenle hastalık yaşıyor olsa da diziden ayrılması pek muhtemel görünmüyor. Daha önce kızların da başına birçok aksilik gelmişti. Ancak kızlar düştükleri yerden kalkmasını her seferinde bilmişlerdi. Serkan da Cemre’nin ve ailesinin desteği ile bu hastalığı atlatacaktır.

Nazan Hanım her anne gibi oğlunun hastalığı karşısında büyük bir yıkım yaşamıştır. Ancak yapmaları gereken şey Serkan’ın yanında ve ona destek olmaktır. Bu nedenle birbirlerine sarılarak ayakta kalmaya çalışacaklardır.

Sizce Serkan karakterine can veren Mehmet Aykaç diziden ayrılmalı mı? Yoksa iyileşerek dizideki rolünü canlandırmaya devam etmeli mi? Yorumlarınızı yorum ekle kısmında paylaşabilirsiniz.

Kırgın Çiçekler Ejder Kimdir? Hakkında Tüm Bilgiler

1 YORUM

Comments are closed.