Kırgın Çiçekler Serkan Öldü Mü? Diziden Ayrılıyor Mu? Mehmet Aykaç’ın Yeni Sezon Projesi Ne


Güncelleme: 31 Ekim 2017 : 00:17
5

Atv’nin ilgiyle takip edilen dizisi Kırgın Çiçekler’de sürpriz bir gelişme yaşandı. 3 sezondur dizide Serkan karakterini canlandıran Mehmet Aykaç Kırgın Çiçeklerden ayrılıyor mu? Dizinin sevilen karakterlerinden biri olan Mehmet Aykaç başka bir projede mi yer alacak? İşte ayrıntılar. 

2017-2018 sezonuna yine iddialı bir giriş yapan Kırgın Çiçekler dizisinde heyecan ve aksiyon eksik olmuyor. Sezonun başında kanser olduğunu öğrendiğimiz Serkan karakteri senaryo gereği diziden ayrılacak mı sorusu herkes tarafından merak ediliyor.

Cemre ilişkileri yeni başlayan ve birlikte gelecek hayalleri olan Serkan’ın kanser olduğu öğrenilir. Çok geçmeden tedaviye başlansa da hastalık son evreye kadar ilerlemiştir. Serkan ve Cemre hastanede zor zamanlar geçirirken hiçte hesapta olmayan bir şey yaşanır.

96. bölümde kalabalık bir seyirci karşısında şarkı söyleyen Serkan bir anda fenalaşarak bayılır. Arkadaşlarının gözleri önünde yere yığılan Serkan tüm müdahalelere rağmen kurtulamaz.Dizinin takipçilerine kötü haberi verelim 3 sezondur dizide Serkan karakterini canlandıran Mehmet Aykaç Kırgın Çiçekler’e veda edecek.

Serkan’ın ölümünün ardından Cemre’nin hayatı alt üst olacak. Psikolojisi bozulan Cemre’yi bundan sonra zor bir hayat ekliyor.

Sizce Serkan ölmeli mi? Diziden ayrılmalı mı? Gelecek bölümlerde Cemre’nin partneri kim olmalı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=I5q7F_WDVvk

 

5 YORUMLAR

  1. serkan olsun ya cemre den aryilisin cemre de gitisin cok sevimyorm serakn olsun eylul cok uzudu eylul ali olsun

  2. Maviş gözlüm ölmesinnn yada bir projede mutlaka olmali ekranda onu görmek istiyorum lütfen admin bsey yap

Comments are closed.