Kırgın Çiçekler 85. Bölüm Özet 22 Mayıs Neler Olacak Fragman


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 20:04
0

Gül Abus Semerci, Yelda Eroğlu senaryosu ile ekranlarda yerini alan Atv nin Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Kırgın Çiçekler  heyecan dolu 85. bölümüyle sizlerle olmaya gün sayıyor. Kırgın Çiçekler 85. Bölüm neler olacak tüm ayrıntıları sizler için haberimizde.

Kemal Hastanenin tuvaletinde Eylül’ü bulur ve sıkıştırır. Kemal’i birden karşısında gören Eylül ise şok olur ve çevresindekilerden yardım istemeye çalışır. Kızlar ve Feride ise Eylül’ün varlığından haberdar olunca bir şok ta onlar yaşar. Toprak’ın bunu bildiğini ve kendisine söylemediğini öğrenen Feride çok kızar.

Kemal ise artık köşeye sıkışmıştır ama hala yeni planlar peşindedir. En son kızları son bir kez daha tam sıkıştırmıştır ki beklenmedik bir olayla karşılaşır ve artık kızların başına ebediyyen dert olmaktan çıkmıştır. Selin ise Zehra’dan öcünü almak için Zehra’yı evinden attırır. Yurda gelen avukat aracılığıyla çok zengin bir ailenin yıllar önce yurda verdiği kızını aradığını söyler.

Bunu duyan Meral aranan kriterlerdeki çocuğun kendisi olduğunu düşünerek ailenin yanına gider ve olanları anlatır. Meral’in ailesi gerçekten o zengin aile midir? Sizce Meral yıllar önce bırakan ailesine geri dönecek midir? 

https://www.youtube.com/watch?v=7TXJ5Pqlz-s