Kırgın Çiçekler 3. Sezonda Yeni Giren Oyuncular Kim? 2017-2018 Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 16:53
14

Kırgın Çiçekler dizisine 3. Sezonda giren yeni oyuncular kim? Kırgın Çiçekler 3. Sezon oyuncuları?, Kırgın Çiçekler 3. Sezon Defne ve Serkan’ın annesi kim?, Kırgın Çiçekler Defne ve Serkan’ın kız kardeşi kim?, Kırgın Çiçekler Kader’in erkek kardeşi kim?, Kırgın Çiçekler Cemre’nin erkek kardeşi kim?

Kırgın Çiçekler dizisine 3. Sezonunda birçok yeni oyuncu katıldı. Geçtiğimiz sezonda Mesude, Kemal, Atakan gibi önemli karakterlerine veda eden dizi yeni sezonda oyuncu kadrosunu daha da güçlendirdi.

Dizide uzun süredir annesini arayan Defne ve Serkan’ın annesi rolüne Melisa Sözen can verecek. Ayrıca Defne ve Serkan’ın bir de kız kardeşleri olacak. Kız kardeşleri rolünde ise Miray Akay yer alacak. Bu isimlerin yanı sıra Kırgın Çiçekler dizisinde Cemre ve Kader’in erkek kardeşleri olduğu ortaya çıkacak. Kader’in erkek kardeşi rolünde Aras Aydın olurken Cemre’nin erkek kardeşi de yakışıklı oyuncu Gürbey İleri olacak.

Kırgın Çiçekler Defne ve Serkan’ın annesi Melisa Sözen kimdir?

Melisa Sözen, liseyi Güzel Sanatlar lisesinde okumuştur. Tiyatro bölümünü bitiren oyuncu çeşitli oyunlarda rol alırken Çemberimde Gül Oya dizisiyle birlikte tanınmaya başlamıştır. Ardından da NTV ekranlarında Dünyayı Kurtaran Adam ismiyle bir programın sunuculuk görevini üstlenmiştir.

Melisa Sözen, Engin Akyürek ile başrolleri paylaştığı Bir Bulut Olsam dizisi ile çok sevilmiştir. Daha sonra Şubat isimli dizide de rol alan oyuncu bu dizide tanıştığı ve aşık olduğu Alican Yücesoy ile evlenmiştir. Ancak ünlü oyuncu evliliğinde istediği mutluluğu bulamamış ve kısa süre sonra ayrılma kararı almıştır.

Melisa Sözen, Altın Palmiye ödülünü almasıyla bilinen Kış Uykusu dizisinde de başroldeki Nihal karakterini canlandırmıştır. 2015’te yayın ömrü kısa olan Beş Kardeş dizisinde yer alan oyuncu en son Kanal D ekranlarında Hayat Şarkısı dizisinde rol almıştır.

Kırgın Çiçekler Defne ve Serkan’ın kız kardeşi Miray Akay kimdir?

2000 doğumlu olan genç oyuncu Ukrayna’da doğmuştur. Mimar Sinan Lisesi Güzel Sanatlar Lisesinde eğitim hayatına devam etmektedir. İlk olarak Balık isimli sinema filminde rol almıştır. Daha sonra Halam Geldi, Eve Dönüş, Sarıkamış 2015 ve Kelebeğin Rüyası gibi adından söz ettiren yapımlarda da yer almıştır.

Miray Akay, Bitmeyen Şarkı, Güneşin Kızları dizilerinin yanı sıra en son Dayan Yüreğim dizisi ile ekranlarda olmuştur.

Kırgın Çiçekler Kader’in erkek kardeşi Aras Aydın kimdir?

1989 doğumlu olan oyuncu Eskişehir’de doğup büyümüştür. Tiyatro bölümünden başarıyla mezun olmuştur. 2010 yılında Öğretmen Kemal dizisi ile televizyon hayatına ilk adımını atmıştır. Daha sonra Şefkat Tepe, Kiraz Mevsimi, Saklı Kalan, Oğlan Bizim Kız Bizim, Nolur Ayrılalım gibi yapımlarla adından söz ettirmiştir. Ayça Ayşin Turan ile adı aşk dedikodularına karışan oyuncu magazin gündeminde de uzun süre yer almıştır.

Kırgın Çiçekler Cemre’nin erkek kardeşi Gürbey İleri kimdir?

1988 doğumlu olan oyuncu kariyerine İşletme bölümü ile adım atsa da daha sonra asıl yatkın olduğu bölüm olan Tiyatro bölümünü kazanmıştır. Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük takımlarda basketbol oynamıştır. Basketbol oynarken yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle spordan uzak kalmak zorunda kalan oyuncu, 2007 yılında dönemin gençlik dizisi olan Arka Sıradakiler ile oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Ardından Kalbim Seni Seçti, Muhteşem Yüzyıl, Kaderimin Yazıldığı Gün ve Eve Dönüş gibi dizilerde rol almıştır.

Kırgın Çiçekler Polis Rolündeki Hazal Benli Kimdir?

Kırgın Çiçekler dizisine yeni sezonunda polis rolüyle bir kadın oyuncu daha dahil oldu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera Şan Bölümü mezunu olan oyuncu Deniz Yıldızı ve Kara Yazı dizilerinde rol almıştır.

Dayanç Ayaydın Kırgın Çiçekler dizisine dahil olan bir diğer isimdir.

Kırgın Çiçekler  Fragman

https://www.youtube.com/watch?v=vsXcoZh4Oj4

14 YORUMLAR

  1. ben kirgin cicekleri cok seviyorum kizlar gercekden iyi oynuyorlar rollerini. guneyede ayrica bayiliyorum. inwallah 3sezon guzel olur.

  2. ben bakiyordum wimdi bakamiyorum en son bolum kac? yazarmiydiz bende internetden bakardim

Comments are closed.