Keremcem’in Yeni Projesi Ne? Hangi Dizide Rol Alacak?


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 00:09
1

Ekranların sevilen ismi Keremcem 2017-2018 sezonunda hangi dizide rol alacak? Keremcem’in yeni projesi belli oldu mu? Keremcem hangi dizide hangi rolü canlandıracak?

Sesiyle büyük beğeni toplayan ve her şarkısı sevilen Keremcem, son yıllarda şarkıcılıktan çok oyunculuk performansıyla adını duyurmayı başardı. Fox Tv’nin 3 sezon boyunca yüksek reytingler alarak yayın hayatına devam eden dizisi O Hayat Benim dizisinde başrol oynayan Keremcem dizisinin bitmesinin ardından bir süre dinlenmişti.

Yaz sezonu için İki Yalancı dizisinden gelen teklifi kabul eden oyuncu, yeni dizisinde reyting kurbanı oldu. Aslında dizinin senaryosu da tam olarak bir yaz dizisi gibi yazılmıştı. Uzun sezonlar boyunca devam ettirilebilecek bir olay örgüsü bulunmuyordu.

Keremcem, İki Yalancı’nın final yapmasına oldukça üzüldü. Bu nedenle oyuncu bir süre dinlenecek gibi görünüyor.

Keremcem’in yeni sezonda yine Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacağı iddiaları olsa da bu iddialar oyuncu tarafından doğrulanmadı. Oyuncularını başka kanallara kaptırmak istemeyen Kanal D, daha önce oyuncularla anlaşma yapmıştı. Bu nedenle Keremcem’le de anlaşma yapılmaya çalışılmış olabilir.

Diğer yandan Keremcem‘in eski kanalı Fox Tv’den de teklif aldığı yönünde kuvvetli iddialar bulunuyor. Seyirciler Keremcem’i televizyonlarda görmekten memnun olsalar da ünlü oyuncunun sesini de herkes özlemiş durumda. Keremcem bu nedenle bir sürpriz yaparak single çalışması ile de karşımıza çıkabilir.

Keremcem’in yeni sezonda onayladığı projesinin bilgisi netleştiği anda sizlerle paylaşacağız. Sizce oyuncu hangi kanalda ve dizide rol almalı? Keremcem’i hangi dizide görmek istersiniz?

1 YORUM

Comments are closed.