Kerem Bursin Fi Dizisine Katılacak Mı?


Güncelleme: 25 Eylül 2017 : 13:02
0

Kerem Bursin Fi dizisinde mi rol alacak? Kerem Bursin Fi dizisinin kadrosuna mı katılıyor? Kerem Bursin de mi Fi dizisinde oynayacak?

Puhu Tv’nin geçtiğimiz sezona damgasını vuran Fi dizisi ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Dizinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya’nın sevgilisi Kerem Bursin‘e dizide oynaması için teklif götürüldü.

Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsur, Büşra Develi, Berrak Tüzünataç ve Ozan Güven’in başrolleri paylaştığı Fi dizisi, geçtiğimiz sezonun en çok izlenen ve konuşulan yapımlarından birisi olmuştu. Televizyonlarda yayınlanmasa da internet ortamında yayınlanan ve buna rağmen büyük ilgi gören dizinin Show Tv’de yer alacağı haberleri de yapılmıştı.

Yeni ortaya atılan iddia ise Kerem Bursin‘in diziye katılacağı yönünde. Daha önce sevgilisi Serenay Sarıkaya ile bir dizide oynamak istediğini söyleyen Kerem Bursin’e Fi’nin yeni sezonu için teklif götürüldü. Ancak ünlü oyuncunun yanıtı henüz bilinmiyor.

Serenay Sarıkaya’nın Duru karakteri ile rol aldığı Fi isimli kitabın derlemesi olarak yayın hayatına devam eden dizi yeni sezonda Çi isimli kitaptan uyarlanacak. Dizinin adının Çi mi olacağı yoksa Fi olarak mı devam edeceği soruları konuşulurken Kerem Bursin’e teklif götürüldüğü ortaya çıktı.

Kerem Bursin ve Serenay Sarıkaya birlikte bir dizide rol almak isteseler de Fi dizisinde durum Kerem Bursin’in konuk olması şeklinde olabilir. Çünkü kitaptan uyarlanan dizide yeni bir başrole yer verilmezse ünlü oyuncu dizinin teklifini kabul etmeyebilir.

Kerem Bursin, sevgilisinin ve yapımcıların ricasını kıramazsa yeni sezonda Fi dizisinde birkaç bölüm karşımıza çıkabilir. Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci gibi dizide önemli bir karakteri canlandırıp ardından yurt dışına çıkarak diziden ayrılabilir.

Siz Kerem Bursin’i Fi dizisinde görmek ister misiniz? Sizce Kerem Bursin Fi dizisine katılmalı? Yorumlarınızı bekliyoruz.