Kayıtdışı İnci Kim? Gerçek Adı Ne? Sevgilisi-Yaşı-Boyu


Güncelleme: 26 Ağustos 2017 : 10:53
2

Kayıtdışı dizisindeki İnci kim? Kayıtdışı dizisindeki İnci karakterini kim canlandırıyor? Kayıtdışı dizisindeki İnci hakkındaki tüm bilgiler sizler için haberimizde!

Fox Tv’nin yeni sezondaki en ilginç ve iddialı yapımlarından birisi olan Kayıtdışı dizisinde en çok dikkat çeken karakterlerden birisi de güzelliği ve oyunculuk performansı ile İnci karakteri oldu. Biz de İnci karakteri hakkındaki tüm bilgileri sizler için derledik.


Kayıtdışı Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler


Kayıtdışı dizisindeki İnci karakterini genç oyuncu Bahar Şahin canlandırıyor. Şahin Altuğ ve Caner Caner Güle gibi başarılı senaristlerle çalışmanın mutluluğunu yaşayan Bahar Şahin, dizde de oldukça zor bir rolü canlandırıyor.

Kayıtdışı İnci Kimdir? ( Kayıtdışı Bahar Şahin Kimdir?)

1997 doğumlu olan oyuncu henüz 20 yaşındadır. 48 kilo olan oyuncunun boyu da 1.65’tir. Artvin doğumlu olan oyuncu, oyunculuk dersi almaya başladıktan sonra dizilerden teklif almaya başlamıştır. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile beğeni alan oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi Fox Tv’nin 3 sezon süren başarılı dizisi O Hayat Benim sayesinde olmuştur.

O Hayat Benim dizisinde Müge karakterine can veren oyuncu daha sonra TRT 1’in gençlik dizisi olarak hazırladığı ancak düşük giden reytingler nedeniyle yayından kaldırdığı Lise Devriyesi dizisinde başrol oynamıştır.

Lise Devriyesi dizisi sonrasında dinlenen ve yeni sezon için gelen teklifleri değerlendiren oyuncu Erkan Petekkaya ve Songül Öden gibi başarılı isimlerle başrol oynama fırsatını genç yaşta kazanmıştır.

Siz Bahar Şahin hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizideki İnci karakterini sevdiniz mi? Sizce İnci karakteri başarılı mı? Oyuncu ve dizi hakkındaki yorumlarınızı bize iletebilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Uzanamadığın ciğeri mumdar etme , havsıda olsa ağır başlıda olsa kimseyi ilgilendirmez kendi hayatıdır kendi istediği gibi yaşar , allah sevdiğine bağışlasın güzel kız

Comments are closed.