Kardeşim İçin Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Hangi Kanalda Konusu-Hikayesi?


Güncelleme: 12 Mayıs 2017 : 16:01
0

Atv yaz sezonu için bomba bir dizi ile geliyor. Kardeşim İçin ismi ile ekranlara gelecek olan dizi hakkında yarıntılar yavaş yavaş gelmeye başladı. Kardeşim İçin Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Hangi Kanalda Konusu-Hikayesi?

Atv yaz sezonu için iddialı bir yapımın hazırlıklarına başladı. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak’ın olduğu dizinin yapımcılığını ise Filmevi üstleniyor. İsim olarak Kardeşim İçin ismi uygun görülen yapımın başrol oyuncuları Yimür Acar ile Gonca Sarıyıldız.

‘Çakallarla Dans’ serisi başta olmak üzere ‘Kertenkele’ dizisinden tanıdığımız Timur Acar ve son olarak ‘Seviyor Sevmiyor” dizisinde rol alan Gonca Sarıyıldız yer alacak.

Dizinin bir dram dizisi olacağı söyleniyor. Konusu itibari ile kulağımıza gelen bilgi olmamakla beraber isminden anlaşılabileceği gibi kardeşi için her şeyi yapabilen bir adamın hayat hikayesini konu alacak. Kardeşim İçin çok yakında Atv’de başlıyor.

Dizi ile ilgili ayrıntılar geldikçe sitemize eklenecektir. Bizi takipte kalın. Peki sizler yeni yapım hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni yapımda hengi yüzleri görmek istersiniz?