Kardeş Çocukları Onur Kim? Gercek Adı Batuhan Ekşi Sevgilisi Instagram Hesabi


Güncelleme: 4 Kasım 2018 : 21:18
0

Kardeş Çocukları dizisi Star Tv için hazırlanırken dizinin kadrosu da şekillenmeye başladı. Dizide Onur karakteri dizide yer alacak bir isim. Peki Onur karakterini canlandıran oyuncu kimdir, oynadığı diziler nelerdir?

Onur karakterini canlandıran oyuncu Batuhan Ekşi’dir. Peki Batuhan Ekşi kimdir, kısaca tanıyalım? Batuhan 1990 İstanbul doğumludur. Doğma büyüme İstanbullu olan oyuncunun anne ve babası çok önceden boşanmışlardır. 25 yaşında üniversiteyi bitiren oyuncunun bir de ablası vardır. Güzel Sanatlar fakültesi oyunculuk bölümü mezunu olan Batuhan, Akademi 35,5’ta da Vahide Perçin’den oyunculuk dersleri almıştır.

Sihirli Annem dizisi ile oyunculuğa adım atan genç oyuncu 2011 yılında sektöre giriş yapmıştır. Sihirli Annem dizisinde kendisini gösteren oyuncu daha sonra eşitli projelerden teklifler almıştır. Genç oyuncunun oynadığı bazı diziler şunlardır; Sihirli annem, İntikam, Medcezir, Yaz’ın Öyküsü,  Göz Zamanı ve Kalbimdeki Deniz. Şimdi ise Kardeş Çocukları dizisinde Onur karakterini canlandıracakır. Peki Kardeş Çocuklarının konusu nedir?

İki kız kardeş yıllar önce aynı adamı severler. Ünlü bir doktor olan bu adam ile yıllar sonra karşılaşırlar. Kadına şiddetin etkili bir dille ekranlara geleceği Kardeş Çocukları’nda başrolde Mehmet Aslantuğ,  Ayça Bingol yer alıyor.