Kara Dul(Black Widow) Filminin Yönetmeni Belli Oldu!


Güncelleme: 13 Temmuz 2018 : 09:33
0

Marvel’in çizgi roman karakterlerinden Kara Dul(Black Widow) sinemaya aktarılıyor. Merakla beklenen sinema filminin ise yönetmeni belli oldu. Daha önce İron Man 2 sinema filminde seyircinin karşısına çıkan Kara Dul, şuan kendi solo filmi ile yine beyaz perdeye konuk oluyor. Peki merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda kim var?

Yönetmen koltuğunda bir kadın yönetmenin yer alacağı film şimdiden sosyal medya gündemine oturdu. Bir kadın yine bir kadın karakteri beyaz perdeye aktaracak. Bu işi üstlenecek isim ise çok tanıdık; Cate Shortland. Cate Shortland daha önce yönettiği başarılı yapımlarla dikkat çekiyor.

Cate Shortland, Scarlett Johansson’ın başrol oynadığı bağımsız bir Black Widow filminin yönetmenliğini yapacak ve bu iş Shortland’i Marvel Sinematik Evreninde bir solo filmi yöneten ilk kadını yapacak. Filmin senaryosu için ise Jac Shaeffer ile anlaşılmıştı. Filmin ilk tanıtım fragmanı da yayınlandı. Yazımız altında izleyebilirsiniz.

Merak edilen sinema filmi 2019 yılı içerisinde seyirci ile buluşacak. Yönetmen ve senaryo ekibinin tamamlandığı filmin tanıtımı da yayınlandı. Başrolde yine Scarlett Johansson yer alıyor.

Yönetmen Cate Shortland Kimdir?

1968 Avustralya’nın Temora kentinden dünyaya gelmiştir. Avustralya sinema ve televizyon sanatları akademisi en iyi yönetmen ödülünü almıştır. Cate Shortland, 10 Ağustos 1968’de Avustralya, Yeni Güney Galler’deki Temora’da doğdu. Savasin Gölgesinde (2012), Somersault (2004) ve Berlin Sendromu (2017) ile tanınan bir yönetmen ve yazardır.

Black Widov(Kara Dul) Tanıtım Fragmanı