Kanatsız Kuşlar Dizisi Aslı Kim? Gerçek Adı


Güncelleme: 13 Kasım 2017 : 01:02
0

Yürek burkan hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Kanatsız Kuşlar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizide tecrübeli oyuncuların yanında genç isimler de fazlasıyla yer alıyor. Tüm hızıyla devam eden dizide performansı ve güzelliğiyle dikkat çeken Aslı karakteri kimdir? 

Yaz sezonunda başlayan Kanatsız Kuşlar 4 çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan bir kadının hayatını konu alıyor. Çocukları uğruna kendi hayatını feda eden bir annenin iç içe geçmiş yalanları ve tutsak olduğu bir hayat…

Kanatsız Kuşlar Final Yapmasın Bitmesin

Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık , Fatih Al, Servet Pandur, Seda Türkmen , Evren Bingöl, Gizem Güneş, Emir Özden, Eliz Neşe Çağın, Emre Melemez, Sinem Karel Gürtekin, Yusuf Baymaz, Deniz Sayar, Kahraman Sivri, Öykü Naz Altay, Canan Mutluer, Can Albayrak, Mustafa Vural, Tunahan Şahin, Özlem Gezgin ve Melis Akman gibi başarılı isimler Kanatsız Kuşlar dizisinin kadrosunda yer alıyor.

Kanatsız Kuşlar Aslı Kimdir? Melisa Akman

1990 İstanbul doğumlu genç oyuncu Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. 2012 yılında dönemin başarılı dizilerinden Muhteşem Yüzyıl ile oyunculuk kariyerine başarılı bir giriş yapmıştır.

Şarkı Söyleyen Kadınlar, Ümmü Sibyan, Zifir ve Koca Dünya filmlerinde rol almıştır. 2013 yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasından 15 bin liralık ödül kazanmıştır.

Siz Aslı karakterini nasıl buldunuz? Melisa Akman’ın dizideki performansı hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.