Kanal D Sabah Haberleri Mutlu Ulusoy Kim?


Güncelleme: 18 Ağustos 2017 : 12:09
0

Kanal D ekranlarında yayınlanan sabah haberlerini sunan Mutlu Ulusoy kimdir? Kanal D sabah haberlerinin yeni sunucusu kim? Kanal D sabah haberlerini kim sunuyor?

Geçtiğimiz sezonda siyasi olaylar ile ilgili fikirlerini belirttiği için Kanal D ile ilişiği kesilen İrfan Değirmenci, sabah haberlerini sunuyordu. İrfan Değirmenci’nin kanaldan ayrılmasıyla birlikte sabah haberleri için yeni sunucu adayları aranmaya başlanmıştı.

Sabah haberlerini sunması için bazı isimlerle anlaşılmış olsa da bu isimler değişmiş ve bir düzen alamamıştı. Kanal D, yeni sezona başlarken yeni bir sunucuyu izleyicisi ile buluşturma kararı aldı.

Sabah haberlerini sunan Murat Güloğlu’nun partneri olarak da bir de kadın sunucu ile anlaşıldı. Kanal D’nin yeni sunucusu Mutlu Ulusoy oldu.

Murat Güloğlu, önceki sezonlarda Fox Tv’de haber sunuculuğu görevini üstlenmiş olsa da geçtiğimiz günlerde Kanal D ile anlaşma sağlamıştı.

Mutlu Ulusoy da önceki sezonlarda hem TRT Spor ekranlarında hem de NTV ekranlarında Spor muhabirliği görevini üstleniyordu. Üslubu ve konuşma tarzı çok beğenilen ünlü sunucu artık Kanal D ekranlarında Murat Güloğlu ile birlikte haber sunacak.

Mutlu Ulusoy, 1987 yılında doğmuştur. 30 yaşında olan sunucu ilk olarak Tv 8 ekranlarında Bu Sabah isimli bir sabah programı sunmuştur. Ardından spor muhabirliğine merak salan güzel sunucu, Fox Tv, NTV ve TRT ekranlarında izleyici ile buluşmuştur.

Siz Kanal D sabah haberlerinin yeni sunucularını beğendiniz mi? Mutlu Ulusoy ve Murat Güloğlu ile sabah haberlerini izliyor musunuz?