Kanal D Ahmet Hakan 2 Mayıs Neden Yok? Neden Haber Sunmadı?


Güncelleme: 2 Mayıs 2018 : 02:47
0

16 ocak 2017 tarihinden itibaren hafta içi her gün Kanal D Ana Haber Bültenini sunan Ahmet Hakan’ın 2 mayıs 2018 tarihinde aynı saatlerde ekranlarda göremeyen seyirci, Kanal D Ahmet Hakan neden yok, neden haber sunmuyor, sorularına yanıt aradı.

Ahmet Hakan, 1 mayıs tarihinden itibaren Kanal D’deki görevinden ayrıldığını açıkladı. Dün son yayınını yaptığını açıklayan Ahmet Hakan artık akşam haberini sunmayacak. Onun yerine bundan sonra Kanal D Ana Haber bültenini Buket Aydın sunacak.

Bir yılı aşkın bir süredir Kanal D ekranlarından haber etiklerine uygun bir şekilde görevini yerine getiren ve kendisine kemik bir izleyici kitlesi kazanan Ahmet Hakan’ın vedası takipçilerini üzdü. Ahmet Hakan 2 mayıs neden yok neden haber sunmuyor sorularının yanıtını böylece vermiş olduk.

Doğan Medya grubunun Demirören Grubun satılmasının ardından kanalın işleyişinde önemli değişikliklere gidildi. İlk olarak Ahmet Hakan’ın görevden alınmasıyla işe başlandı. Ahmet Hakan bundan sonra yeni bir kanalla anlaşma imzalar mı bilinmiyor. Fakat şimdilik gelecekle ilgili kariyer planından hiç bir yerde bahsedilmiyor. Ana Haber Bülteni sunucusu daha öncede bir çok programın sunuculuğunu yapan Ahmet Hakan’dan sonra yerine gelen Buket Aydın da aslında herkesin yakından tanıdığı bir isim.

Ahmet Hakan kanalın haber reytinglerini de düşüren bir isimdi. Uzun süredir onun yayın saatinde kanalın reytingleri beklenen seviyeye ulaşamadı. Şimdi yapılan bu köklü değişikliğin sonucundan etkilenen ilk isim ne yazık ki Ahmet Hakan oldu.

Kanal D Ahmet Hakan 2 Mayıs Neden Yok? Neden Haber Sunmuyor? Sorularının yanıtını sizler için paylaştık. Sizler Ahmet Hakan’ın görevden ayrılmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?