Kalp Atışı Nesrin Kim? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


Güncelleme: 26 Ekim 2017 : 21:34
0

Show Tv’nin sevilen dizisi Kalp Atışı’nda Nesrin karakterini canlandıran Devrim Atmaca kimdir? Dizinin son bölümlerinde ön plana çıkan Nesrin karakterinin gerçek adı, rol aldığı diziler ve hayatı hakkında tüm merak edilenleri araştırdık. 

Dizide Eylül’ün üvey annesini canlandıran Nesrin, işveli, cilveli ve sadece kötülük düşünen bir kadındır. Ne Nesrin Eylül’ü nede Eylül Nesrini sevmemektedir. Nesrin aynı zamanda Eylül’ün kardeşi İpek’in annesidir.

Kalp Atışı’na Tepkiler Artıyor! Dizi Yayından mı Kaldırılacak?

Nesrin bir gün ağır yaralı bir şekilde İpek ve Eylül’ün çalıştığı hastaneye gelir. Annesini o halde gören İpek bunlara babasının sebep olduğunu düşünür ve Eylülle birlikte babasına düşman olurlar. Fakat Nesrin’i o hale getiren başka biridir. İpek annesinin yalanını tesadüf eseri öğrenir.

Kalp Atışı Nesrin Kimdir? Devrim Atmaca 1970 Ankara doğumlu Devrim Atmaca, Anadolu Üniversitesi Dil Ve Tarih Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyer hayatı boyunca sırasıyla Tatlı Kaçıklar, Mühürlü Güller, Uy Başuma Gelenler, Zetin Dalı, Adak, Leyla ile Mecnun, Küçük Gelin ve Kahireli Palas dizilerinde rol almıştır

.