Kalk Gidelim Viladimir Veli Demir Kimdir? Gerçek Adı Rol Aldığı Diziler


Güncelleme: 13 Kasım 2017 : 15:26
1

18 Kasım Cumartesi ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Kalk Gidelim, oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Sezona hızlı bir giriş yapan dizide eğlenceli karakteriyle dikkat çeken Viladimir Veli Demir kimdir? Gerçek adı, özel hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler.

İsmi ile dikkat çeken Viladimir Veli Demir’in hikayesi şöyle. Babası Türk annesi Rus bir çiftin çocuğudur. Yurt dışında yetişmiş bir Tür vatandaşıdır. Doğduğunda anne ve babası isim konusunda anlaşamaz. Annesi Viladimir olmasını isterken babası Veli Demir olarak kaydettirir. Viladimir Veli Demir 6 yaşındayken anne ve babası boşanır ve Viladimir (Veli Demir) annesiyle Rusya’ya gitmek zorunda kalır.

Kalk Gidelim(TRT1) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kimler Var?

Vilademir Veli Demir karakterini canladıran oyuncu gerçekte Türk mü yoksa yabancı mı sorusu en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında.

Dizide Vilademir Veli Demir rolünü Andrey Polyanin üstleniyor. Peki Andrey Polyanin kimdir, nerelidir, daha önce hangi projelerde karşımıza çıkmıştır işte ayrıntılar…

Kalk Gidelim Dizisi Viladimir Veli Demir kimdir? Andrey Polyanin

1986 Rus doğumlu Andrey Polyanin, küçük yaşlarda ailesinin Türkiye’ye yerleşmesiyle burada yaşamaya başlamıştır. 2015 senesinde Atv ekranlarında yayınlanan Elin Oğlu isimli eğlence programıyla tanınmıştır. 2014 yılında “Kırımlı” sinema filminde rol almıştır. Kalk Gidelim, Andrey Polyanin’in ilk dizi deneyimi olacak. Kendisine yeni projesinde başarılar dileriz…

Andrey Polyanin’in canlandırdığı Viladimir ( Veli Demir) karakterini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 

https://www.youtube.com/watch?v=1klckk7sDiA

 

Comments are closed.