Kalk Gidelim Ercan(Hayrettin) Kimdir? Nereli, Yaşı, Kariyeri?


Güncelleme: 27 Temmuz 2018 : 09:17
0

TRT1 ekranlarının sevilen komedi aile dizisi Kalk Gidelim’e ünlü komedyen dahil oldu. Dizide Ercan karakterini canlandıran oyuncu performansı ile göz doldurdu. Deneme çekimlerinde herkesin dikkatini çeken ünlü komedyen 2018-2019 sezonu için Kalk Gidelim ile anlaştı. Peki Ercan karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Kalk Gidelim’in yeni sezon karakterlerinden Ercan’ı canlandıran oyuncu ünlü komedyen Hayretttin’dir. Hayrettin dizide oynadığı Ercan rolü ile herkesin dikkatini çekmeyi başardı.Sosyal Medya’da ünlü olan Hayrettin kimdir? Kısaca tanıyalım.

Diziye katılımı ile ilgili açıklama yapan Hayrettin “Birbirinden kıymetli oyuncuların yer aldığı bu güzel kadroya dahil olmak beni çok heyecanlandırıyor. Ama aynı zamanda da ciddi bir sorumluluk yüklüyor. Canlandıracağım Ercan karakteri kendimden çok şey bulduğum çok renkli bir karakter. Elimden gelenin en iyisini yapacağım.” dedi.

Kalk Gidelim Ercan(Hayrettin) Kimdir?

Hayrettin, 1984 Bakırköy doğumludur. 178 cm boyunda olan oyuncunun tam ismi Hayrettin Onur Karaoğuz’dur. 2004 yılında Kadir Has Üniversitesi reklamcılık bölümünü kazandı. Okul hayatının sonlarında stand-up gösterileri yaptı. Hayrettin üniversite yıllarında da boş durmamış ve arkadaşları ile üniversitenin tiyatro kulübünde aktif olmuşlardır.

Bir çok oyun oynayan hayrettin bu yıllarda arkadaşları ile sergiledikleri oyunlarda en iyi erkek oyuncu, en iyi reji, en iyi kurgu dallarında bir çok ödül almıştır. Kısa filmler çekmiş ve “kızsız adam” isimli kısa film ile adını duyurmuştur. Sonrasında reklam teklifleri almıştır. Turkcell, Doritos gibi firmaların reklam filmlerinde rol almıştır. 2011 yılında Star Tv ekranlarında kendi isimi ile bir program yapmıştır.

Daha sonra kendisini geliştirme adına Abd’ye giden Hayrettin, orada ortak projeler için bir çok ünlü isimlerle görüşmüştür. Youtuber alanında kendisini geliştirmek için bir çok adım atmış ve ünlü youtuber ile başarılı videolar çekmiştir. Çektiği videoları kendi kanalında yayınlayarak ülkede dikkat çekmiştir.

Kalk Gidelim dizisi sağlam oyuncu kadrosu ve eğlenceli çekim mekanları ile yeni sezonda da sizleri ekran başına bekliyor. Kalk Gidelim dizisi ile ilgili en güncel bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz. Görüş ve önerileriniz için lütfen yorum yapmaktan çekinmeyin.

[mavitext]Kalk Gidelim 2. Sezon Devam Edecek Mi? Kalk Gidelim Yeni Gelen Ayrılan Oyuncular için tıklayınız[/mavitext]