Kalk Gidelim Dizisi Sadık Kim? Gerçek Adı Yaşı Sevgilisi


Güncelleme: 13 Kasım 2017 : 00:05
0

Komedi türündeki konusuyla izleyenlere keyifli dakikalar yaşatan Kalk Gidelim dizisi Sadık kim? Yayın hayatına başladığı günden itibaren oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizide Sadık karakterini canlandıran Kerim Yağcı hakkında tüm merak edilenlere haberimizin devamında yer verdik.

TRT, bu sezon birbirinden iddialı projelerini art arda ekrana getirmeye devam ediyor. Kalk Gidelim dizisi de bu projeler arasında yer alıyor. TRT’nin yeni sezon dizileri genellikle komedi ağırlıklı aile dizileri. Dizinin oyuncuları da komedi deyince aklımıza ilk gelen isimlerden oluşuyor.

Kalk Gidelim(TRT1) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kimler Var?

Kalk Gidelim dizisinin kadrosunda Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayri, Kerem Kupacı, Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Yavuz, Füsun Kostak, Can Kıran, Alican Okumuş, Onur Seyit Yaran, Ece Aydemir, Sena Çakır, Kerim Yağcı ve Pelin Şahin gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Son olarak Hanım Köylü dizisinde izlediğimiz Kerim Yağcı yeni sezonda Kalk Gidelim kadrosunda Sadık karakterini canlandıracak. Kalk Gidelim Dizisi Sadık kim? Daha önce hangi dizilerde rol aldı? Özel hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik.

Kalk Gidelim Dizisi Sadık Kim? Kerim Yağcı

1984 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen başarılı oyuncu  İstanbul Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi Türk Müziği bölümünden mezun olmuştur. Henüz 7 yaşındayken amatör olarak Ankara Halk Evleri Tiyatrosunda çalışmalarda bulundu.

2002 yılında yayınlanan efsane dizi Koçum Benim ile dizi oyunculuğu kariyerine adım atmıştır. Aynı zamanda müzikle de ilgilenen Kerim Yağcı’nın 3 Türkü albümü bulunmaktadır.

Kerim Yağcı’nın Türkü Albümünden Bir Parça