Kalk Gidelim Badegül Kim Gerçek Adı


Güncelleme: 6 Kasım 2017 : 17:02
0

TRT yeni sezon projelerini art arda ekrana getirmeye devam ediyor. Güçlü kadrosu ve sıra dışı hikayesiyle dikkat çeken yeni dizi Kalk Gidelim ilk bölümleriyle izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı. Dizinin eğlenceli karakterlerinden Badegül kimdir, gerçek adı, hayatı ve kariyeri ile ilgili merak edilenleri sizler için araştırdık.

TRT, sıra dışı konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla yepyeni bir diziye daha ev sahipliği yapacak. Komedi türünde olacak dizinin oyuncu kadrosu oldukça renkli isimlerden oluşuyor. Ufuk Özkan, Erkan Sever, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Mehtap Bayri, Aslı Omağ ve Yıldız Kültür gibi isimlerin yer aldığı dizide Badegül karakterini canlandıran isim oldukça merak edildi.

Kalk Gidelim(TRT1) Dizisi Oyuncu Kadrosu-Kimler Var?

Kalk Gidelim,  İstanbul’dan baba ocağına geri dönmek zorunda kalan bir ailenin yaşadıklarını konu alan bir hikayeyi anlatıyor. Yıllar önce ailesini geride bırakıp İstanbul’a giden Mustafa Ali, sahip olduğu şirketin batmasıyla zenginlik ve lüks düşkünü ailesiyle köyüne geri dönmek zorunda kalır.

Zenginlik içinde yaşarken ailesini arayıp sormayan hayırsız Mustafa Ali’nin her şeyini kaybettikten sonra köyüne geri dönüşü ailesinde ve köy halkında şaşkınlığa sebep olacaktır.

İflas ettiklerinden habersiz sadece tatil için köye geldiklerini sanan Mustafa Ali’nin karısı ve çocukları gerçekleri öğrenince nasıl tepki verecekler?

İzleyenlerin yüzünü güldürmeyi amaçlayan yeni dizi Kalk Gidelim çok yakında başlıyor.

Kalk Gidelim Badegül Kimdir?

Dizide genç, güzel ve temiz kalpli eğlenceli köylü kızını Badegül canlandırıyor.