Kalbimin Sultanı Zeynep Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi


Güncelleme: 5 Ocak 2018 : 03:43
0

Yaklaşık bir yıl süren hazırlıkların ardından Kalbimin Sultanı isimli dizinin çekimleri başladı. Bütün oyuncuları titizlikle seçilen dizide Zeynep karakterini canlandıran oyuncu büyük merak konusu oldu. Osmanlı Sarayında geçen romantik-komedi türündeki dizi çok yakında Star Tv’de ekran macerasına başlayacak.  Kalbimin Sultanı Zeynep kim, Kalbimin Sultanı Zeynep karakterinin gerçek adı nedir, Kalbimin Sultanı Zeynep’in rol aldığı diziler  nelerdir soruları izleyenler tarafından merak edilen ve araştırılan konular arasında yer aldı.


Kalbimin Sultanı Dizisi Oyuncu Kadrosu? Konusu ve Oyuncuları


Kalbimin Sultanı dizisi kadrosunda  Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova, Emel Çölgeçen, Itır Esen, Engin Hepileri, Tuncer Salman ve Şamil Kafkas  gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Dizide sultan Mahmut karakterini Ali Ersan Duru , Anna rolünü Rus oyuncu Alexandra Nikiforova, Sultan Mahmut’un üvey kardeşi Esma Sultan rolünü Canan Ergüder, Esma Sultan’ın annesi rolünü ise usta oyuncu Itır Esen canlandıracak.

Kalbimin Sultanı Zeynep kim sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin hazırlık aşaması hakkında kısa bir bilgi verelim. Rusya ile eş zamanlı yayınlanacak dizinin oyuncuları Rus-Türk ortaklığında seçildi. Dizinin tüm hazırlık aşamaları birlikte yapıldı. Komediye en uygun isimler özenle seçildi. Masa başı çalışmaları ve oyuncu arayışları tamamlanır tamamlanmaz çekimlere başlandı. Yeniçeri askerlerinin sahneleri için özel bir set kuruldu. Dönem dizisi olduğu için yüksek maliyetli prodüksiyon ve kurgusuyla umarız verilen emeğin karşılığı alınır.

Kalbimin Sultanı Zeynep Kim? Özge Kartal

Kalbimin Sultanı dizisinde Zeynep karakterine hayat veren genç oyuncu Bilkent Üniversite Oyunculuk bölümünde eğitim almaktadır. Kendisine yeni rolünde başarılar dileriz.