Kalbimin Sultanı Dizisi Sevilia Osmanova Kimdir? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Aralık 2017 : 23:17
0

Yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun üstlendiği ve yapımcılığını Burhan Özkan’ın yapacağı proje kısa süre içerisinde yayın hayatına başlıyor.  Osmanlı sarayında geçecek olan dizi romantik komedi olarak ekran serüvenine başlayacak. Peki dizide dikkat çeken karakterlerden Sevilia Osmanova kim? Dizideki rolü ne? 


 Kalbimin Sultanı Dizi Seti Nerede? Kalbimin Sultanı Nerede Çekiliyor? 


Dizinin ilk bölümünde dünyaca ünlü isim  Bobby Roth Kalbimin Sultan’ın ilk bölümündeki  dünyayı kuracak ve  supervizör olarak görev alacak.  Rusya ve ülkemizde aynı anda yayınlanacak dizinin başrol oyuncusunu Ruslar seçti. Dizinin ana karakteri için sunulan seçenekler içinde Ali Ersan Duru rol için en uygun isim olarak görüldü ve başrolün sahibi oldu.

Dizinin başrollerini üstlenen oyuncular Engin Hepileri ,Ali Ersan Duru, Alexandra Nikiforova, Emel Çölgeçen ve Itır Esen olarak belirlendi. Dizinin başrol karakteri Mahmut‘u Ali Ersan Duru,  Anna rolünü Rus oyuncu Alexandra Nikiforova üstlenecek. Dizide tahta geçmek için plan yapan ve bunun için çabalayan Esma Sultan karakteri için Canan Ergüder ,Defne Samyeli, Emel Çölgeçen‘e teklif sunuldu. Ve Emel Çölgeçen Esma Sultan rolü için uygun görüldü.

Rusya ile aynı anda ekranda başlayacak olan projeye son olarak Engin Hepileri ,Tuncer Salman ve Şamil Kafkas katıldı.

 

Aslen Rus doğumlu olan Sevilia Osmanova 27 yaşındadır. Sevilia Osmanova’nın boyu 167 cm’dir. Oyuncu ilk defa bu dizi için Türkiye’ye gelmiştir.


Kalbimin Sultanı Mahmut Kimdir? Gerçek Adı-Boyu-Yaşı-Sevgilisi