Kalbimin Sultanı Dizi Seti Nerede? Kalbimin Sultanı Nerede Çekiliyor?


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 21:09
6

Kalbimin Sultanı dizisi nerede çekiliyor? Kalbimin Sultanı dizisinin çekimleri nerede yapılıyor? Kalbimin Sultanı dizi setine nasıl gidilir? Kalbimin Sultanı dizi seti nerede?

Star Tv’nin yeni dizisi Kalbimin Sultanı ile ilgili ayrıntılar netleşmeye başladı. Kalbimin Sultanı dizisinin başrollerini Ali Ersan Duru ve Alexandra Nikiforeva paylaşıyor.

Osmanlı Devletinin dönemini anlatacak olan dizinin bir komedi dizisi olacağı söyleniyor. Hem Osmanlı Devletinin döneminin hem de komediye ait unsurların nasıl harmanlanacağı bilinmezken dizinin yönetmenliğini üstlenmesi için de oldukça ünlü bir isimle anlaşıldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve çok sevilen Filinta dizisinin yönetmen koltuğunda oturan Bobby Roth, Kalbimin Sultanı dizisinin de yönetmenliğini üstleniyor.

Kalbimin Sultanı dizisi Osmanlı Devleti döneminde geçeceği için çekimlerin birçoğu saraylarda ve özel olarak oluşturulan platolarda gerçekleştirecek.

Kalbimin Sultanı dizisi eğer gerekli izinleri alabilirse çekimlerin bir kısmını Topkapı Sarayında gerçekleştirmeyi planlıyor. Ancak hem turistik geziler için açık olması hem de Osmanlı Devletinin en büyük miraslarından birisi olması sebebiyle Topkapı sarayında çekimlere izin verilmeyebilir.

Kalbimin Sultanı dizisi eğer Topkapı Sarayında çekilemezse deniz kenarında bir yalıda da çekimler yapılabilir. Çekimlerin İstanbul dışına çıkmayacağı söylense de şu an bu durum netlik kazanmadı.

Kalbimin Sultanı dizisinin çekim yerleri için yaptığı anlaşmalar kesinlik kazandığı anda sizlerle sitemizden paylaşacağız. En güncel dizi haberleri için bizi takip etmeye devam edin!

Comments are closed.