Kalbimdeki Deniz Şilan Kim? Gerçek Adı


Güncelleme: 9 Aralık 2017 : 19:57
0

Kalbimdeki Deniz dizisi reytingleri arttırmak için diziye yeni karakterler dahil etmeye devam ediyor. Diziye giren Melisa karakterinin yaninda ilgimizi çeken bir diger oyuncu ise Şilan’dir. Önceki haberimizde Melisa’yı sizlere tanıtmıştık. Şimdi ise Kalbimdeki Deniz Şilan kim gerçek adı nedir,oynadı diziler ve kısaca dizideki rolünden bahsedeceğiz.

Kalbimdeki Deniz de Şilan karakteri ilk olarak Mirat’ın evine Diyar’ı sormak için gelir fakat bunun bir oyun olabileceğini düşünen Mirat onu eve almaz. Önce Şirzat’ın oyunu olduğunu düşünüpgeri gönderir.Fakat tam o sırada Şila, Mirat’ın eline bir mektup tutuşturur.

Mektupla Civan’ın gönderdiği aracı ve kirvenin kızı olduğu öğrenilince geri eve çağırılır. Bu şekilde Diyar ile Şilan  5 yıl sonra ilk kez bir araya gelirler. Civan ve Şirzat İstanbul’dayken Şilanların evinde kaldığını ve Şilan Civan ile Diyar arasında aracı olacağını söyler.

Kalbimdeki Denize yeni giren karakter ile ilgili pek fazla bilgi bulunmamaktadır. Ayrıntılar geldiğinde haberimiz güncellenecektir.