Kalbimdeki Deniz Melisa Kim? Gerçek Adi Oynadığı Diziler


Güncelleme: 6 Şubat 2018 : 13:55
2

Kalbimdeki Deniz dizisi reytinglerde üst sıralarda yer almasa da belli bir izleyici kitlesine sahiptir. Dizi reytingleri arttırmak için oyuncu kadrosunda küçük değişikler yapmaya karar verdi ve Kalbimdeki Deniz melisa karakterini diziye dahil etti. Peki Kalbimdeki Deniz Melisa Kim? Gerçek adı yaşı boyu kilosu oynadığı diziler hakkında kısaca bilgi.

Kalbimdeki Deniz Melisa, Dizi de Mustafa’nin okuldan arkadaşı olarak senaryoya dahil oldu. Hatta Mustafa’nın sıra arkadaşı.  Mustafa gibi düzgün karakterli bir kiz. Fakir bir aileden gelmiş olması Mustafa ile ortak noktalarının  her geçen gün artması Ece’nin de gözünden kaçmaz.

Bir gün Mustafa ile ders çalışmaya karar verirler ve Melisa Mustafayı dışarı davet eder. Mustafa da iyi niyetiyle Melisa’nin yanına gider ve bu arada fotoğraf çekmek için yYosef ile dışarı çıkan Ece ikisini bir arada görünce kuplere biner. Koşar adımlarla yanlarına gidip cingar çıkarmaya niyetliyken Melisa Mustafa’nin Ece’ye duyduğu aşktan bahsedince, Ece yelkenleri suya indirir.


Kalbimdeki Deniz Raşel Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler<<< tıklayınız


Bu ve bunun gibi bir çok kez bir araya gelen gençler en son bölümde yine Mustafa’nin evinde bir araya gelir. Mustafa,Ece,Melisa,Yusef, Figen bir aradayken Figen’in isteği üzerine doğruluk mu cesaret mi oyunu oynamaya karar verir. Oyun sırasında yusef ve figen birbirine soru sorar. Yosef üstü kapalı bi şekilde Ece ile birlikte geçirdiği bir anı en güzel anımdı diye söyler. Ece kızarır bozarır ve bunu Mustafa fark eder. Bu konuda Mustafa nasıl bir adım atacak meral konusudur.

Melisa ise yavaş yavaş Mustafa’ya aşık  olacaktır. Bunu ise Ece hissedecek ve Melisa’yi sıkıştıracaktir. Melisa, Mustafa, Ece, Yusef arasında geçen duygu yüklü anlar için yeni bölümde neler olacak merak ediyoruz. Peki melisa kimdir? Kalbimdeki Denize Melisa karakteri olarak giren oyuncu ‘nun kim olduğunu biliyorsanız yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz


Kalbimdeki Deniz 25 Kasım Çalan Yabancı Şarkı<<< tıklayınız


Kalbimdeki Deniz 48. Bölüm Fragmanı

Comments are closed.