KADIN DİZİSİNİN 44.BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 00:44
0

Başrollerini Özge Özpirinççi ve Caner Cindoruk’un paylaştığı, ve Salı akşamları Fox tv de ekrana gelen “Kadın” dizisinin dün geceki 44.bölümünde şok gelişmeler yaşandı. Bahar, Sarp’ın hafızasını kaybettiği dönemde başka bir kadınla evlenip, iki çocuk sahibi olduğunu öğrendi. 44.bölüm yayımlanmadan önce, fragmanında Bahar’ın kendi çocuklarına “İki tane kardeşiniz var” dediği görülmüştü. Peki Bahar bu gelişmeler başka türlü nasıl tepki verdi? İşte cevabına bakalım.

SARP BAHAR İÇİN TAMAMEN BİTMİŞTİR

Bahar kendisine gelen mesaj sonucunda soluğu otelde aldı. Oraya gittiğinde Sarp, Pırıl ve ikiz çocuklarını birlikte görüp beyninden vurulmuşa döndü. Eve gittiğinde Ceyda ve Yeliz’e gördüklerini sakin bir şekilde anlattı. Ancak Sarp’ı tamamen hayatından çıkardığını sadece çocuklarının babası olarak kalacağını da ekledi. Eğer başındaki belalar baş edilemeyecek büyüklükteyse çocuklarını korumak için her şeyi yapacağını da belirtti.

TANIMADIĞINIZ İNSANLARLA KONUŞMAYIN!

Gerçekleri çocuklara açıklamadan önce, tanımadığı kişilerle konuştukları için onlara çok kızması dizinin en öğretici sahneleri arasında yerini buldu. Üstelik, başlarına bir şey gelip, kaçırılabilecekleri ihtimalini de sert bir dille ifade etti. Buradan gerçek hayattaki çocukları bilinçlendirme yoluna gönderilme yapıldığı dikkat çekti.

İKİ KARDEŞİNİZ DAHA VAR

Sakinleşince Nisan ve Doruk’u karşısına alıp soğukkanlı bir şekilde, iki kardeşleri daha olduğunu söyledi. Onlara anlatırken babalarını kötülemeden, ve Sarp’ın kendilerini de çok sevdiğini belirtmesi dikkat çekti. Fakat, Bahar güçlü durmaya çalışsa da gördüklerinden sonra hayal kırıklığıyla, Sarp’ın fotoğraflarını bile ortadan kaldırmayı seçti.

HATİCE ŞİRİN’İN SUAT’A HABER GÖNDERDİĞİNİ ANLADI

Hatice, Şirin’in telefonuna Suat’tan gelen mesajı okuyor ve onun Suat’a haber uçurduğunu fark etti. Bahar’a Sarp’ı yeni ailesiyle göstereceklerini Şirin’in önceden bildiğini fark etti. Bir anda odaya giren Enver bu durumu anında öğrenip şok oldu. Ancak, Şirin zaman kaybetmeden Enver’i şok edecek başka bir gerçeği daha ortaya attı. Sarp tarafından verilmek istenen ve kendisinin ret ettiği parayı Hatice’nin aldığını öğrendi.

SARP BAZI GERÇEKLERİN FARKINA VARMAYA BAŞLADI

Sarp Pırıl’la beraberken, otelden çıktıkları anı ve Pırıl’ın yüzündeki sebepsiz gülümsemeyi hatırladı. Bahar’ı ikisini birlikte görmesi için oraya tuzak kurarak getirttiğini anladı. Bundan sonra Sarp’ın hamlesi ne olacak? Haftaya yayınlanacak bölümde göreceğiz.