Kadın Dizisi Yeliz Kimdir? Oynadığı Diziler Ve Kısaca Hayatı


Güncelleme: 25 Ekim 2017 : 17:25
0

Dram ve hüzün dolu hikayesiyle izleyenleri ekran başına kilitleyen Kadın dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla da göz doldurdu. Dizide Yeliz karakterini canlandıran Ayça Erturan kimdir? Dizideki rolü ve gerçek hayatı hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. 

24 Ekim salı akşamı FOX TV’de yayın hayatına başlayan dizi ilk bölümüyle büyük yankı uyandırdı. Kadın dizisi geçtiğimiz sezon ekrana gelen ve hüzün dolu hikayesiyle reytingleri alt üst eden Anne dizisini aratmayacak gibi görünüyor.

Kadın Dizisi Tuttu Mu İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?

Kadın Dizisi Nerede Çekiliyor?

Bahar, kocasının ölümü üzerine 2 çocuğuyla hayat mücadelesi veren güçlü bir kadındır. Küçük yaşta annesi tarafından ter edilmiş ve babasıyla büyümüştür. 20 yıl sonra karşısına çıkan annesine kırgınlığı hala devam etmektedir. Dizide çözülmesi güç bir sır saklıdır. Bu sır ne zaman çözülür bunu ilerleyen bölümlerde izleyeceğiz.

Dizide Bahar’ın iş yerinden arkadaşı Yeliz karakterini canlandıran Ayça Erturan izleyenlerin ilgisini çekti.  Genç, güzel ve enerjisi dolu bir kadındır. Yeliz çok ince düşünmeyen anı yaşayan ve basit sorulara basit cevaplar vermekten yana biridir. Bahar’ın aksine sırtını yaslayabileceği bir erkeğe ihtiyaç duyar.

Kadın Dizisi Yeliz Kimdir? Ayça Erturan

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Ayça Erturan Marmara Üniversitesi Radyo Televizyon bölümününden mezundur.

Üniversite eğitimi sırasında aynı zamanda tiyatro ve oyunculuk üzerine de eğitimler almıştır. 2008-2010 yılları arasında Çok Güzel Hareketler Bunlar isimli programla asıl çıkışını yakalamıştır. Avrupa Yakası, Bir Demet Tiyatro, Umutsuz Ev Kadınları ve Kadın dizisinde rol almaktadır.