Kadın Dizisi Feyyaz Duman(Arif) Kimdir?


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 23:30
0

Kadın Dizisi Feyyaz Duman(Arif) Kimdir?

Kadın dizisindeki Arif(Feyyaz Duman) kimdir?  Feyyaz Duman kaç yaşındadır? Fox TV’nin sevilen dizisi her hafta Salı akşamları ekrana gelen Arif(Feyyaz Duman) karakterinin gerçek hayatı merak ediliyor. Dizideki karakteriyle bütün ilgiyi üzerine çekiyor. Arif Duman kaç yaşında? Feyyaz Duman(Arif) nereli? Feyyaz Duman(Arif)eğitimini nerede tamamladı? Feyyaz Duman(Arif) nereli?

FOX TV nin başarılı yapımı Kadın dizisi yayınlandığı günden itibaren izleyicisini gözyaşlarına boğmaya devam ediyor. Dizi güçlü oyuncu kadrosu ve dramatik senaryosu ile seyircinin kalbini kazandı. Gerçekçi oyunculuk ve tek başına mücadele etmeye çalışan bir kadının mücadelesi her Salı akşamı saat 20.00 ‘de yayınlanan  dizinin reyting sıralamasını da oldukça etkiliyor. Dizinin bu başarısında çocuk oyuncularının da katkısını da göz ardı edemeyiz. Dizide karakteriyle dizinin ilk gününden buyana ilgi gören bir kişide Feyyaz Dumandır(Arif).

Feyyaz Duman Kimdir?

Feyyaz Duman, 1982 yılında Mardin’de doğdu. Televizyon ekranlarında ilk kez İçerde adlı dizi ile ekranlara geldi. Eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Halk Dansları Bölümünde tamamladı. Üniversiteden sonra eğitimine New york ta  devam etti. İlk oyunculuk deneyimini Fotoğraf adlı film ile yaşamıştır. İlk oynadığı dizi ise İçerde adlı dizidir. Genellikle sinema filmlerinde rol alan Feyyaz Duma’nın ikinci dizisi Kadın adlı dizi olmuştur.

Oynadığı FİLMLER: Zagros,Tatlı Biber Never Leave Me, Annemin Şarkısı,Zor Bir Karar, Tatlı Biber Diyarım

Rol Aldığı Diziler: İçerde, Kadın

 

Kadın 44. BÖLÜM ÖZETİ

Dizinin yeni bölüm 44. Bölümünün yayınlanması izleyiciyi meraklandırdı. Kadın dizisi  Şirin’in hastaneye Sarp’ın getirdiğini öğrenen Bahar çıldırıyor. Şirin’e gidip hesap soran Bahar kendini de hırpalıyor.  Evi birbirine katıp ‘Sarp nerede olduğu ve tüm gerçekleri öğrenmek istediği söylüyor. Şirin Sarp’ın onu nasıl bulduğunu bilmediğini söylüyor. Ama Bahar vazgeçmiyor ve haftalardır beklenen karşılaşma gerçekleşiyor. Bahar, Sarp’ı oğluyla görüyor. Bahar’ın bu durum karşısında nasıl tepki vereceği bilinmezken 44. Bölümde  ise Bahar’ın yine olayları güçlü bir şekilde kaldırdığı ve çocuklara babalarının evli olduğunu ve 2 tane de kardeşleri olduğunu söylediği görülüyor. 18 Aralık Çarşamba günü dizinin yeni bölümü ekranlara geldi.