Kadın Dizisi Ceyda Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 11:02
0

Fox tv‘de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinde canlandırdığı Ceyda karakteriyle adından söz ettiren oyuncunun gerçek adı ne?

Kadın dizisi Ceyda kim? Kadın dizisi Ceyda’nın gerçek adı ne? Kadın dizisi Ceyda kimdir? Kadın dizisi Ceyda’nın sevgilisi var mı? Kadın dizisi oyuncuları Ceyda kimdir? Gökçe Eyüboğlu kimdir? Gökçe Eyüboğlu kaç yaşında? Gökçe Eyüboğlu sevgilisi var mı? Gökçe Eyüboğlu hangi dizilerde oynadı?

Salı gecelerinin reyting rekortmeni dizisi Kadın iddialı oyuncu kadrosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

KADIN DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerinde Özge Özpirinççi, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Feyyaz Duman ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin rol aldığı Kadın dizisindeki yan karakterlerde oldukça dikkat çekiyor.

Dizide Bahar’ın komşusu Ceyda karakterini başarıyla canlandıran oyuncu kim?

Fox tv’de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinde Ceyda karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Gökçe Eyüboğlu

GÖKÇE EYÜBOĞLU KİMDİR?

Gökçe Eyüboğlu 1983 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul’da büyüyen güzel oyuncu aslen Gümüşhanelidir. Çocukluk yaşlarından itibaren pek çok dizi, film ve tiyatro oyununda yer almıştır.

Eyüboğlu öğrenim hayatını İstanbul Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olarak tamamlamıştır. Okuduğu yıllarda oyunculuğa olan ilgisi nedeni ile 2009 yılında Akademi 35,5 Sanat Evi’nde eğitim almıştır. Gökçe Eyüboğlu Küçük Prens isimli müzikalde oyunculuğun yanı sıra şarkı sözü de yazmış ve kendisini farklı alanlarda geliştirmeye devam etmiştir.

OYNADIĞI DİZİLER

Gökçe Eyüboğlu, Aşk ve Ceza, Evli ve Öfkeli ve son olarak da Kadın dizilerinde rol aldı.

ROL ALDIĞI SİNEMA FİLMLERİ

Boy gösterdiği sinema filmleri ise Kadın İşi Banka Soygunu, İmkansız Olasılık, Kayhan ve Batlır.