Kadın Dizisi Ceyda Kim? Gerçek Adı


Güncelleme: 16 Ocak 2018 : 22:32
0

Fox Tv’nin dram dolu hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyen Kadın dizisi Ceyda karakteri kimdir? Dizideki rolü ve hayatı hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık. İşte Kadın dizisi Ceyda kim? Kadın dizisi Ceyda hakkında tüm merak edilenler…

İlk bölümü ile hızlı bir çıkış yakalayan dizinin 2.bölümünde dikkat çeken isim Ceyda oldu. Bahar’ın komşu rolüyle karşımıza çıkan Ceyda’nın ilerleyen bölümlerde Bahar’ın başına bela olacağını düşünüyoruz. Diziyi izleyenler Kadın dizisi Ceyda kim? Kadın dizisi Ceyda kimdir yaşı boyu, gerçek adı, Kadın dizisi Ceyda karakteri hakkında detaylı bilgiler, gibi pek çok soruya yanıt aradı.

Eşini kaybettikten sonra 2 çocuğuyla hayata tutunmaya çalışan Bahar’ın zorlu mücadelesi yeri geldiğinde izleyenleri ağlatacak. Çocuklarıyla kimseye muhtaç olmamak için çalışıp çabalayan Bahar’ı hiçte kolay bir hayat beklememektedir. Sürpriz bir şekilde Bahar’ın karşısına çıkan kardeşi Şirin’in ablasına karşı duyduğu suçluluk duygusu daha da artacaktır. Bir kardeşi olduğunu öğrenen Bahar ise yaşadığı şokun etkisinden çıkamayacaktır.

Kadın dizisi Ceyda karakteri başlarda Bahar’ın başına bela olacak gibi görünse de ilerleyen bölümlerde Bahar’la arasını düzeltti. Bahar’ın onu koruması ve kollaması sonucunda ona karşı minnet borcu arttı. Ve seyirci Ceyda karakterine sempati duymaya başladı. Ardın sık sık Kadın dizisi Ceyda kim, Kadın Ceyda kim, kariyeri özel hayatı hakkında sorular yoğun olarak gelmeye başladı.

Kadın Dizisi Tuttu Mu İzlendi Mi? Reytingleri Nasıl?

 

Bahar her geçen gün Sarp’ı daha çok özler ve yokluğuna bir türlü alışamaz. Annesi Hatice’nin söylediklerinden sonra eşinin ölümünden onu sorumlu tutar.

Hatice ise diğer kızı Şirin’in odasında yakaladığı Srap’ın resimlerinin hesabını sorar. Hatice’nin Şirin ile ilgili şüpheleri daha da artar. İki kızının arasında kalan Hatice büyük bir çıkmazın içindedir.

Siz Ceyda karakterini nasıl buldunuz? Ceyda’nın Bahar üzerindeki planı ne? Fikirlerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.