Kadın Dizisi Berşan Kim? Gerçek Adı Hayat Hikayesi


Güncelleme: 29 Kasım 2017 : 00:12
0

Dram, hüzün ve gözyaşının hakim olduğu Kadın dizisi oyuncu kadrosunu genişleterek yayın hayatına devam ediyor. 28 Kasım salı akşamı yayınlanan yeni bölümde Berşan karakteri dikkat çekti. Kadın dizisi Berşan kim, gerçek adı, oynadığı diziler en çok merak edilen ve araştırılan sorular oldu. Peki Kadın dizisi Berşan kim? 

Berşan Bahar’ın kaldığı mahallede yaşayan genç bir kadındır. Bir süre mahalleden ayrı kalmış ve aradan bir süre geçtikten sonra tekrar dönmüştür. Arif ve babasının geçmişinde bir isim olduğu biliniyor. Ve Berşan’ın mahalleye geri dönüşü onları rahatsız etmiştir. Bahar’ın oturduğu evin merdivenlerinde otururken Bahar’la karşılaşır ve tanışırlar. Bundan sonra Bahar ve Berşan arasında yaşanacaklar büyük merak konusu olacak. Dizinin gidişatını nasıl etkileyecek izleyerek göreceğiz.

Sahra Şaş dizide Barışan karakterini canlandıran oyuncudur. Sahra Şaş 199r yılında doğmuştur. Istanbul’da hataya merhaba diyen Sahra Şaş oyunculuk eğitiminden sonra ilk olarak tatar ramazan isimli dizide rol almıştır. Muhteşem Yüzyıl kösem, aşkın dili yok, adını kalbime yazdım, çoban yıldızı gibi dizilerde rol almıştır.