Kadın Dizisi Bahar Ölecek Mi? Özge Özpirinçci Diziden Ayrılıyor Mu


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 23:25
1

Hüzün ve dram dozajı yüksek dizilerden biri olan Kadın, yine yürek burkan bir bölümle izleyici karşısına çıkıyor. Art arda yayınlanan 4 fragmanın her birinde bambaşka felaketlerle karşı karşıya kalan Bahar ve çocuklarının yaşadıkları yine izleyenleri hüzne boğacak. Bahar son fragmanda hastalığı sebebiyle dengesini kaybeder ve bayılır. Ocakta pişmekte olan yemek alev alır ve ve evde yangın çıkar. Fragmanı izleyenler Bahar ölecek mi? Kadın dizisi Bahar öldü mü? Kadın dizisi Doruk ölecek mi? Kadın dizisi Nisa ölecek mi sorularına yanıt aradı…


Kadın Dizisi Sarp Yaşıyor mu? Nasıl Kurtuldu?


Yılbaşı nedeniyle geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan dizinin takipçileri 9 ocak 11. bölümü sabırsızlıkla bekledi. Yayınlanan fragmanlar izleyenleri daha da heyecanlandırdı. İlk fragmanda Bahar’ın annesinin evine taşınmak istediğini, 2. fragmanda Bahar’ın evini polisin basması, son fragmanda evde yangın çıkması izleyenlerin Salı gününü iple çekmesine sebep oldu.  Özellikle evde çıkan yangında Bahar ölecek mi, Kadın dizisi Nisa ölecek mi yoksa Kadın dizisi Doruk mu ölecek soruları yoğun olarak gelmeye başladı.

İzleyenleri güzel haberi verelim kimseye bir şey olmayacak. Ne Bahar ne Nisa nede Doruk yangında hayatını kaybetmeyecek. Fakat çocuklar ve Bahar dumandan etkilenerek bayılacak. 9 ocak Kadın dizisi Bahar öldü mü sorusunun yanıtını sizlerle paylaştık.

Salı akşamlarının ilgiyle takip edilen dizisi Kadın her hafta izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Hüzün, dram ve bir annenin çocuklarıyla zor şartlarda verdiği hayat mücadelesi yediden yetmişe herkesin kalbine dokunmayı başarıyor.

Sizce dizide bu kadar dram olması abart mı? Tüm felaketlerin üst üste gelmesi dizinin inandırıcılığını zedelemiyor mu? Diziyle ilgili rahatsız olduğunuz sahneler varsa yorum kısmında paylaşabilirsiniz. Sesimizi senaristlere ve yapımcılara duyurabiliriz. 

1 YORUM

  1. Sabirsizlikla haftayi bekliyorum yurtdisinda oldugumuzdan fox kanali izliyebimiyoruz yuotupten takip ediyoruz ve baharin mucadele etmesi her kadinin basina gelen seyler özelikle o cocuklara ölüyorum ben ve sarpin geri dönmesini cok istiyoruzz

Comments are closed.