Star tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda dizisi ile şöhretine şöhret katan  zirveyi zorlayan Kaan Urgancıoğlu dizideki vurgun, gergin bir o kadar da duygusal karakteri ile kötüyü oynayarak kendini izleyiciye  bu kadar sevdiren nadir oyunculardan oldu. Karakteri ile bütünleşen Nihan’ın belalısı ile Kemal’in düşmanı, Zeyneb’in  kara sevdası olan Emir karakteri  izleyicilerin gönüllerinde taht kurdu.  Dizinin büyük finali üzerinden uzun zaman geçmesi üzerine oyuncunun sevenleri  Kaan Urgancıoğlu’nun  ekranlara döneceği tarihi merakla beliyor. 

Kara Sevda’dan sonra hangi dizide oynayacağı tartışılan yakışıklı oyuncunun fanlarını sevindiren haber geldi.  Kaan Urgancıoğlu’nun sevenlerine güzel haber  Kara Sevdanın Emir’inin ekranlara döneceği tarih belli olmasa dizi konusunda anlaşıldı. Sevilen oyuncunun yeni dizisi belli oldu. Oyuncunun partnerinin kim olacağı ise netleşti. Sevilen oyuncuya dizide   Tuba Büyüküstün  eşlik edeceği kesinleşti. Aynı projede yer alması beklenen ikilinin Tuba Büyüküstün ile rol alacağı dizinin ayrıntıları  ise henüz netlik kazanmadı.Dizinin kadrosu ve hikayesi henüz belirtilmediği için oldukça merak konusu izleyicinin karşısına nasıl bir karakterle çıkacağı merak edilen Kaan Urgancıoğlu’nun Haziran ayında Episode dergisine verdiği röportajda “Emir’den sonra ben, aynı ben olmayacağım” demişti. Bu demeçte  sonra sevenleri  oyuncunun yeni karakteri nasıl olacağı konusunda  büyük beklenti içine girdi.

Aras” adlı dizide başrolde oynayacak olması en çok da izleyiciyi heyecanlandırdı. Kaan Urgancıoğlu, ” Tuba Büyüküstün ile aynı başrolü paylaşacağı belirtilen “Aras” dizisindeki  karakteri ile de hafızalarda yer edecek mi?

Kaan Urgancıoğlu kimdir?

Kara Sevda’nın “Emir”i, Aras”ı Kaan Urgancıoğlu kimdir? Pek çok dizide oynayan ancak yıldızı en çok Kara Sevda dizisi ile parlayan yakışıklı oyuncusu Kaan Urgancıoğlu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Kara Sevda adlı dizide “Emir” karakterini canlandıran  Kaan Urgancıoğlu 1981 İzmir doğumlu. Tanınmış bir ailenin oğlu olan Kaan Urgancıoğlu, Özel Türk Koleji’nden mezun oldu. 2000 yılında İstanbul’a gelen Kaan Urgancıoğlu, Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa üzerine eğitim aldı. Sinemaya başlayınca üniversite eğitimi yarım kaldı. Fakat 2007 senesinde mezun olabildi. Bugüne kadar pek çok dizi ve filmde oynayan Kaan Urgancıoğlu ekrana uzun süre ara vermişti. Kaan Urgancıoğlu Kara Sevda dizisi ile ekrana dönüş yapmıştı. Kara Sevda adlı dizi kısa bir süre önce final yaptı ve Kaan Urgancıoğlu şimdi Tuba Büyüküstün ile birlikte başrolde “Aras” adlı dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.