İzdivaç Programları Neden kaldırıldı? İzdivaç Programları Neden Yok?


Güncelleme: 12 Ağustos 2017 : 20:41
0

Uzun süredir yayından kaldırılması tartışılan izdivaç programların akıbeti belli oldu. İzdivaç programları artık ekranlarda olmayacak!

RTÜK kanallarla tek tek görüşme gerçekleştirdi. İlk olarak Kanal D ile anlaşma sağlandı. Geçtiğimiz sezon Kısmetse Olur isimli izdivaç programını ekrana getiren Kanal D  izdivaç programı yapılmayacağını ve yeni başlayan ‘Gel Barışalım’ isimli programının kaldırılmasını kabul etti.  Yapımcı, bambaşka bir formatla izleyici karşısına çıkacak.

Perşembe günü ikinci toplantısını gerçekleştiren RTÜK Show Tv ile aynı anlaşmayı yaptı. Seda Sayan ve Uğur Arslan’ın sunduğu ‘Evleneceksen Gel’ programı kesin olarak yayından kaldırıldı.

Seda Sayan’ın yeni sezonda Show Tv’de kader mahkumlarıyla ilgili bir program yapacağı iddia edildi. Diğer toplantı ise FOX Tv ile yapıldı.

RTÜK, Seda Akgül’ün sunuculuğunu üstlendiği ‘Ne Seninle Ne Sensiz’ programının kaldırılmasını istedi. Seda Akgül cuma günü program kapanışında yayına bir süre ara vereceklerini Eylül ayında yepyeni formatlarıyla ekranlarda olacaklarını söylemişti.

Cuma günü son toplantısını yapan RTÜK, Star Tv ile görüştü. Zuhal Topal’la programının yayından kaldırılmasına karar verildi. Zuhal Topal’ın yeni sezonda farklı formatla başka bir program sunup sunmayacağı ise henüz belli değil.

Pazartesi günü Atv ile görüşecek olan RTÜK, Esra Erol’la programının yayından kaldırılmasını isteyecek. Böylece uzun süredir tartışılan izdivaç programları yayından kaldırılmalı mı? polemikleri de son bulacak.

Sizce izdivaç programları yayından kaldırılmalı mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Zuhal Topal’ın 2017-2018 Yeni Projesi Nedir? Zuhal Topal Evlendirme Programı Yapmayacak mı?


Esra Erol ve Seda Sayan’ın Yapacağı Ortak Program Belli Oldu mu?


Seda Sayan’ın 2017-2018 Projesi Ne? Seda Sayan Evlendirme Programına Devam Edecek mi?


Esra Erol’un Yeni Sezon Projesi Nedir? Esra Erol İzdivaç Programı Sunmayacak mı?