İşte Benim Stilim 2017’Birincisi Simay Tokatlı Kimdir?


Güncelleme: 29 Mayıs 2017 : 12:51
2

İşte Benim Stilim de heyecanlı final sizler için gerçekleşti. Sunuculuğunu Öykü Serter’in yaptığı Jüri koltuğunda ise Kemal Doğulu, Ivena Sert, Kerimcan Durmazın yer aldığı moda programına final akşamları Uğurkan Erez’in de katıldığı İşte Benim Stilim final bölümüyle ekranlara geldi. Peki İşte Benim Stilim 2017 birincisi kim?,  İşte Benim Stilim büyük finalde 10 000 tl lik büyük ödülün sahibi kim oldu? Bütün ayrıntılar sizler için haberimizde.

tv8’in sevilen moda programı olan İşte Benim Stilim de final gecesi heyecanlı dakikalar yaşandı.Hem izleyicilerin hem yarışmacıların kalp ritimlerinin değiştiği İşte Benim Stilim de final oldu ve 7.Sezon birincisi belli oldu. En son finale kalan isimler  Tuğçe, Simay, Merve, Dilara, Aleyna Neslihan ve Burcu olmuştu. Daha sonra ilk ikiye Merve Sevin ve Simay Tokatlı girmişti.

Yapılan oylamalar neticesinde İşte Benim Stilim birincisi Simay Tokatlı oldu. Hem Türkiye’nin en tarz kadını ünvanını alırken hemde 100 000 tl nin sahibi oldu. Uzun süredir bu yarışma için ter döken Simay Tokatlı İşte Benim Stilim 2017’nin 1. olarak ekranlara geldi. Peki Simay Tokatlı Kimdir?

İşte Benim Stilim büyük ödülün sahibi olan Simay Tokatlı 1993 doğumlu olan İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Moda Tasarım bölümü okuyan güzel bayan İşte Benim Stilim de 1. ele aldı. En büyük hedefi moda ikonu olmak olduğunu söyleyen Simay Tokatlı gezmeyi eğlenmeyi arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sevdiğini söylüyor. 

İşte Benim Stilim 1. Simay Tokatlı hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce 100.000 tl lik ödülü kazanmayı hakeden kişi mıdır? İşte Benim Stilim 7.sezon birincisi olmayı sizce hangi aday hakediyordu?

 

 

2 YORUMLAR

Comments are closed.