İstanbullu Gelin Sedef Kim Gerçek Adı Yaşı Sevgilisi Oynadığı Diziler


Güncelleme: 30 Ekim 2018 : 23:31
0

İstanbullu gelin dizisi Sedef karakteri kim? İstanbullu Gelin dizisi Sedef gerçek adı oynadığı diziler sevgilisi yaşı boyu kilosu gibi meraklı izleyicilerin istediği ayrıntılar dizihaberci.com farkıyla sitemizde bulabilirsiniz.

İstanbullu Gelin Sedef Ulfetin tüm açıklarını bilen onun kara kutusu niteliğinde zeki güzel bir bayan olarak diziye dahil olacak. İstanbullu gelin Sedef’in gerçek adı Yeşim Salkım’dır. Yeşim Salkım İstanbullu Gelin dizisinde Sedef karakterini canlandıracak.

Başrollerini Özcan Deniz, Aslı Enverin canlandırdığı İstanbullu Gelin Sedef karakteri ile de izleyicinin en çok konuştuğu mevzuat arasına girdi. Uzun süredir dizilerde göremediğimiz yetenekli oyuncu ve aynı zamanda nadide ses sanatçısı olan Yeşim Salkımim yeni projesi Sedefkarakteri ile ekranlara gelecek.

Zeynep Günay Tan, Deniz Koloş yönetmen koltuğunda oturduğu İstanbullu Gelin dizisinde bu haftaki bölümde Garip yıllardır beklediği evlenme hayaline bir adım daha yaklaştığını hissetsede arzu ettiği evlilik teklifinin böyle olmadığını Esma Hanımın yüzüne vurunca Esma Hanım kendini konakta bulur.Ülfet ise yine kanayan yaraları azdırmanın peşine düşer ve yeni planlarla samimiyet oyunu oynar. Artık Ülfetin kirli çamaşırlarını bir bir ortaya dökecek karakter olan Sedef diziye dahil olunca ortamdaki buzlar çok daha katılaşacaktır.

İstanbullu Gelin Sedef yani Yaşim Salkım 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş müzisyen Dursun Salkım’ın kızıdır. Küçük yaşta Bu sektöre giden yola adım atan Yeşim Salkım fotoroman kraliçesi seçildiği Saklambaç gazetesindeki yarışmada kendini göstermiştir. Müziğe karşı ilgisi ve yeteneği onu eğitim hayatında müzikle ilgili bir bölüme yöneltti. Istanbul teknik universitesi Devlet Konservatuvarı Klasik Türk Sanat Müziği bölümunu başarı ile bitirmiştir.

En son Eşkıya filmi ile buyuk kitleler tarafkndan begenilen Yeşim Salkım oyunculuk kariyerine 2001 yılında çevirdigi şarkıcı filmi ile başladı. Buradaki başrol karakteri ile Altın Portakal ödüllü kazanarak zirveye cikti. Yıldırım Mayruk Cengiz Abazoğlu emil İpekçi gibi ünlü modacıların defilelerine katılarak özel kıyafetlerin sergilenmesine vesile oldu.

Evlilikleri ile adından sıkça söz ettiren Yeşim Salkım 5 evlilik yapmıştır. Ilk olarak 989 yılında Mustafa İmre ile Dünya evine giren Yeşim Salkım Gizemin adında bir kızı dünyaya gelmiştir. Ikinci olarak Hakan uzanla evlenmiştir 2003 yılında ise Arben İçli ile evlenen oyuncu 2006 yılında İlker İnanoğlu ile 2009 yılında ve son olarak Hakan Eratik ile evlenip 2011’de kızları Adayı dünyaya getirmiştir.

Oynadığı dizi ve filmleri ise şu şekilde sıralayacak olursak Eşkiya, Ateş Dansı, Fosforlu Cevriye , Vizontele, Şarkıcı, Seher Vakti, Deli Mavi, Babam Çok Değişti Anne, Sessiz Gemiler.