İsimsizler Olcay Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 6 Eylül 2017 : 14:15
21

İsimsizler Olcay Yüzbaşı diziden neden ayrıldı? Yüzbaşı Olcay yeni sezonda dizide neden yok? Olcay Yüzbaşının diziden ayrılma sebebi ne?

İsimsizler dizisi ikinci sezonunda izleyicileri büyük sürprizler bekliyor. Dizinin başrolünde olan birçok isim sezon finaliyle birlikte diziden ayrıldı. İzleyiciler ise bu duruma oldukça tepkili.

Uzun sezonlar boyunca devam eden dizilerin en büyük ortak özelliği, başrol oyuncularını kaybetmemeleri olarak görünüyor. Ancak İsimsizler dizisi henüz 13 bölümle sezon finali kararı aldı ve ardından en sevilen oyuncularını dizi kadrosundan ayırdı.

İsimsizler dizisinin yapımcıları oyuncuların diziden ayrılmalarının sebebini yalnız senaryo olarak gösterdi. Ancak bu durum kendilerine büyük kayıplar verdirebilir.

İsimsizler dizisinin ilk sezonunda en çok dikkat çeken karakterlerden birisi Olcay ismiyle Sedat Mert olmuştu. Daha önce de birçok yapımda karşımıza çıkan oyuncu, İsimsizler dizisindeki performansı ile de adından söz ettirmişti. Sedat Mert dizinin başrol oyuncuları içerisinde önemli bir yere sahipti.

Sedat Mert’in rolüyle iyi bir uyum içerisinde olması da onun bu kadar sevilmesini sağlamıştı. Geçtiğimiz sezon finalinde oyuncunun yaralandığını gören izleyiciler yeni sezonda iyileşerek diziye dahil olacağını düşünmüşlerdi.

Yeni sezonda kadrosuna birbirinden ünlü isimleri dahil eden İsimsizler, eski başrol oyuncularına da veda etmiş oldu. Dizinin sezon finalinde birçok kişi başrol oyuncularının geri döneceğini düşünse de durum bu şekilde olmadı. Olcay Yüzbaşı şehit olarak diziden ayrılmış oldu.

Sizce Yüzbaşı Olcay karakterini canlandıran Sedat Mert’in diziden ayrılması doğru bir karar mı? Ünlü oyuncuyu dizide yeniden görmek ister misiniz?

21 YORUMLAR

  1. tam bir hayelkirikligi izleyicilere saygi kalmadi artik.Eski kadro olmadan bakilmaz,
    söz dizisine transfer oldum baska care yok

  2. Olayın diziden ayrılması hiç iyi olmamış önceki heyecagini vermiyor bı de virankaya daha güzeldi

  3. Güzel bir dizi ancak bu kadar rezil edilir.
    Dizi adınıda İsimsizler vadisi olarak değiştirin bari.
    Söz e geçiş yapanlardanım hiç olmazsa İstanbul’un göbeğinde bordo bereli çatışması olmuyor söz dizisinde biraz dağ,taş görebiliyoruz

  4. aynen arkadaslar! boyle bu dizi yurumez! arkadaslar bana Isimsizler dizisini izle diyordu, ama ben istemiyordum, birgum yapacak isim yoktu ve basladim izlemeye ve o kadar begendim ki anlatamam! 13 bolumu gece gunduz izledim ve tam 2 gunumu aldi, hatta sezon finali olmus diye coook uzuldum, ama beklemekten baska carem yoktu, biraz once isten geldim 14 ve 15’nci bolumleri izledim, KUSURA bakmayin, ama hic zevk alamadim! cunku sezon finalinden onceki oyuncular yoktu, maalesef, dilerim pek yakin bir zamanda onlarda kadroya gelierler, yoksa daha ben bu diziyi izlemem!!! ben Soz dizisini birakip buna bakmaya kara vermistim, ama KURSAD/GULPERI/AHMET/OLCAY/AFRAM NERDE ABILER BUNLAR!!!

  5. dizinin içine ettiniz. bu ne biçim yeni sezon kendiniz seyredersiniz artik.
    hayatimda gordugum en kotu baslangic
    ilk sezon muthisti

  6. Kisaca bir fiyasko.
    Bu ne biçim bir yeni sezon
    Tamamen hayal kirikligi dizinin tadini tuzunu kaçirdilar

  7. Dizinin içine etmisler vallahi. birinci sezonu çok özletecekler bize. Bence direk final yapsaydiniz daha mantikli olurdu. Yönetmen filanmi degisti ne oldu ya?
    Harbi hayal kirikligina ugradim. Hiç hevesli bakmadim ki bence bundan sonrada hiç bakmam.
    Nerde Ahmet müdür, Olcay yüzbasi,Kürsat Seher?

  8. yol yakınken eski sezona yani virankaya ya geri dönsünler… yeni sezon büyük hayal kırıklığı… kim böyle bir diziyi bu şekilde katletti merak ediyorum…

    • Kisaca bir fiyasko.
      Bu ne biçim bir yeni sezon
      Tamamen hayal kirikligi dizinin tadini tuzunu kaçirdilar

  9. Valla diziyi berbat olmuş geçen sezon daha heyecanlıydi eski kadro olmadan tutulmaz bu dizi

  10. Bence eski kadro tekrar olmalı diziyi dizi yapan onlardı zaten her dizi isistenbulda çekiliyor bu dizi farklıydı ve özeldi ama basitleştirmişsiniz lütfen bi çare bulun

  11. dizinin eski oyuncuları tekrar dahil olmalı,yoksa bu dizi özelliğini kaybeder…şehirde savaş silahları ile yer basmak ve hiçbir polisin olay yerine gelmemesi vs vs..saçmalamışlar,o kadar silah sesi var,dışarı çıkıyorlar eminönü gibi bir yerde hayat normal devam ediyor,hiçkimse silah sesinden rahatsız olmamış.pek gerçekçi olmamış…filmi ziyan etmeyin VİRANkAYA’ya geri dönün ve özgürce silahları patlattın..

  12. Olayların virankayada geçmeli ve eski ekibin geri tolanması daha iyi olur ve kaldı yerden devam etmeli bu şekilde cok saçma olmuş cok kotü ve izklenme oranı düşer

  13. Diziyi mahvetmissiniz artık izlemeye eğim ne umduklarını ne bulduk yazık olmuş diğer baş rol oyuncularina

  14. Basrolde oynayan biri neden bu kadar mantiksiz bir sekilde cikarilirlar.genel izleyicilerin dusuncesi bence ôlmüs olarak ggosterilip isimsiz olarak devam etmeleri olmaliydi .yazik olacak guzelim diziye

  15. Böyle amatör olamazlar heralde yapımcılar
    Donucekerkerini ve virankaya diye adlandırılan doğu bölgesine tekrar donuceklerdir aksi taktirde 2. Sezonu bitireme den final yapmak zorunda kalırlar

Comments are closed.