İsimsizler Kurmay Diziden Neden Ayrıldı? Osman Wöber’in Yeni Projesi Ne?


Güncelleme: 28 Ekim 2017 : 23:21
0

Cumartesi akşamları ekrana gelen İsimsizler dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Dizide Kurmay karakterini canlandıran Osman Wöber İsimsizler’den neden ayrıldı? Yeni projesi ne? İşte Ayrıntılar..

Uğur Güneş, Hande Soral, Kürşat Alnıaçık, Bülent Alkış, Çağkan Çulha, Musab Ekici, Mert Öcal ve Atsız Karaduman’ın başrollerini paylaştığı Kurmay karakterine hayat veren Osman Wöber senaryo gereği bıçaklanarak öldü ve İsimsizler dizisine veda etti.

İsimsizler Bitmesin, Final Yapmasın Destek Ol

İsimsizler dizisinde Kurmay’ın dizideki görevi enerji baronlarının oluşturduğu terör ortamına karşı herkesin öldü bildiği isimsiz kahramanlarla birlikte vatan için savaşmaktır.

İsimsizler pazartesi günleri yayınlanırken aynı gün aynı saatte Söz, Kırgın Çiçekler, Siyah Beyaz Aşk, Çukur ve Kayıtdışı dizilerinin gölgesinde kaldı. Böylece dizinin yayın günü Cumartesiye alındı. Fakat ne yazık ki dizi hala istenilen başarıya ulaşamadı. Dizi aynı düşüşle devam ederse ya erken final yapar yada oyuncularını yavaş yavaş kaybeder.

Dizide Kurmay karakterini canlandıran Osman Wöber’in diziden bu yüzden ayrıldığını düşünüyoruz. Düşük seyreden reytingler dizinin kısa süre sonra final yapacağının sinyallerini veriyor. Dizinin başarılı oyuncuları da kendilerine gelen yeni teklifleri değerlendirmeye başladı.

İsimsizler 2017-2018 Sezonu 2. Sezon Yeni Gelen Oyuncu Kadrosu

Osman Wöber’in yeni dizi projesini en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.  Sitemizi takipte kalmaya devam edin.