İsimsizler Ahmet Öldü Mü? Diziden Neden Ayrıldı?


Güncelleme: 5 Eylül 2017 : 21:47
4

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi İsimsizler’de Ahmet karakterini canlandıran Taner Ertürkler diziden ayrıldı mı? Taner Ertürkler dizide neden yok?

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan ve başarı yakalayan dizilerinden birisi olan İsimsizler’de yeni sezon heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz sezonda çok heyecanlı bir final bölümünü izleyicisi ile buluşturan dizi, yeni sezonda da nefesleri kesecek gibi görünüyor.

İsimsizler dizisinin son bölümünde teröristlerin hain saldırısına uğrayan kaymakam Fatih ve yol arkadaşları oldukça zor bir duruma düşmüştü. Hain saldırı sonrasında diziden bazı isimlerin de ayrıldığı iddia edilmişti.

Geçtiğimiz sezonun son bölümünde yaralanan Ahmet karakterinin yeni sezonda dizide olmayacağı iddia ediliyor.

Ahmet rolüyle dizide çok sevilen Taner Ertükler’in diziden bu kadar kısa bir süre içerisinde ayrılması, dizinin sevenlerini de bir hayli üzecek. Senaryo gereği yaşandığı söylenen bu oyuncu ayrılığının başka bir nedeni olup olmadığı ise bilinmiyor. Geçtiğimiz sezonda ekip olarak büyük işler başaran ve izleyicinin de beğenisini kazanan ekibin bu kadar kısa süre içerisinde dağılması yeni sezonda işleri zora sokabilir.

 

Geçtiğimiz sezondaki ekibin dağılmasının ardından yeni sezonda birçok isim diziye dahil edilmiş olsa da Taner Ertükler’in diziden ayrılması hayli üzücü oldu. Dizide oldukça beğenilen bir karakteri izleyici ile buluşturan oyuncunun yeri dizide kolay kolay doldurulamayacak.

Sizce Taner Ertükler’in diziden ayrılması doğru bir karar mı? İsimsizler dizisinin yeni sezonunda eski oyuncularının bazılarının diziden ayrılması doğru bir karar mı? Düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

4 YORUMLAR

  1. Gerçekten yazıklar olsun!!! Böyle harika bi dizinin kadrosunu saçma sapan bir şekilde bozup böyle eğreti bir diziye dönüştürdünüz! Reyting güzel konu güzel oyuncular güzeldi niye böyle yaptınız?? Şuan sanki yeni diziye dayıyla fatih transfer olmuş bambaşka bir diziye dönüşmüş! Bu nasıl bir yapımcı kafası, bu haliyle çok tutmaz üzgünüm. Biz şahsen artık izlemiyoruz!

  2. Resmen dizinin içine ettiniz alin kendiniz seyredin. Bu ne biçim bir yeni sezon ?? yapimci kafasini br yeremi çarpti ne oldu??

  3. berbat hayal kırıklığı bu yapımcılarda beyin yokmu kadroyu bozdular !!! Ahmet olcay seher gülperi kürşat bunlar olmadan tutmaz bu dizi !!! heyecanla bekledim yeni sezonun ilk bölümünü maalesef zor seyrettim o kadar saçma sapan olmuşki sezon kapatmadan dizi final yapıcak görürsünüz !!!!!

  4. ISIMSIZLER DIZISI YENI SEZONDA TUTMAZ KURSAT SEHER OLCAY GULPERI AHMET KARAKTERLERIDE DIZIYI SÜRÜKLÜYORDU SIMDI TAM BIR HAYAL KIRIKLIGI

Comments are closed.